Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rádi komunikujete a máte chuť učit se nové věci? Společnost Conectart nabízí práci v novém budějckém call centru

PR článek

Jste komunikativní, máte rádi práci s lidmi a zajímáte se o mobilní telefony, počítače a připojení k internetu? V tom případě by vás mohla zajímat pracovní nabídka společnosti Conectart, která hledá nové kolegy pro zákaznickou linku společnosti Vodafone v Českých Budějovicích.

Co by bylo náplní vaší práce? Řešení zákaznických požadavků, nastavování, rozšiřování a změny služeb, práce s interními systém… Je třeba, abyste měli komunikační dovednosti, hlasový projev bez logopedických vad a chuť učit se nové věci.

Nástupní mzda je 18 500 korun, k tomu systém propracovaných provizí (Ø 6 000 Kč/měsíc). Společnost nabízí spolupráci na HPP, DPP, DPČ i zkrácený úvazek.

Počítat můžete i s celou řadou benefitů, jako jsou například stravenky v hodnotě 100 Kč, multisport karta, výhodné mobilní tarify, pětitýdenní dovolená, flexibilní začátek a konec pracovní doby, vzdělávací kurzy, školení, možnost občasné práce z domova, slevy a extra nabídky od CK Fischer či příspěvky na mobilní telefon.

Za zmínku stojí i zázemí stabilní investiční skupiny KKCG, příjemné a moderně vybavené pracoviště, a co je bezesporu velmi důležité – přátelský kolektiv, který je utužován celou řadou firemních akcí.

Vzdělání není podstatné a práce je vhodná pro absolventy. Veškeré informace naleznete ZDE. Životopisy mohou zájemci posílat na ludmila.blahnova@conectart.cz.

Štítky Conectart, call centrum, práce, Vodafone, České Budějovice, Cestovní kancelář FISCHER, a.s., KKCG

Rádi komunikujete a máte chuť učit se nové věci? Společnost Conectart nabízí práci v novém budějckém call centru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.