Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Balóny zahájily sezónu. Poslední březnový den letěly do Novohradských hor

Neděle 31. března byla na jihu Čech dnem balónů. Ty zahájily svou letošní sezónu letů a vypravily se z Českých Budějovic do Novohradských hor. Celkem Jihočeši mohli na nebi napočítat dvanáct balónů různých značek.

A že to byla podívaná. Ještě větší pak pro posádky, které si užívaly nádherné pohledy na lesy, rybníky, louky, zvířata, památky… Vidět krajské město, okolní vesnice, a nakonec úžasné Novohradské hory, to je nepopsatelný zážitek.

Právě v Novohradských horách balóny přistály a mnozí cestující se již těšili, až si v klidu doma prohlédnout jedinečné fotky, které díky letu získali. Na tento den budou jistě vzpomínat dlouho.

Sezóna je tedy zahájena a dá se čekat, že zájem bude opět velký. Lety balónem jsou stále velmi oblíbené, čemuž se nelze divit. Jsou romantické, klidné, bezpečné a v člověku zanechají silné emoce. Mimo jiné se jedná o originální dárek, který možná zprvu překvapí, ale nakonec dotyčný uzná, že se jednalo o jedno z nejkrásnějších dobrodružství jeho života.

Autoři

Štítky balony, let, Novohradské hory, Česko, České Budějovice

Balóny zahájily sezónu. Poslední březnový den letěly do Novohradských hor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.