Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Rožmberk má za sebou další zastávku Hradů. Návštěvníky nevyhnal ani déšť

Rožmberk nad Vltavou se o víkendu otřásl v základech, a to doslova. Tohle místo se totiž stalo další zastávkou festivalů Hrady CZ a, i když tentokrát počasí moc nepřálo, festival si nenechalo ujít několik tisíc lidí. Na podiu se vystřídali například PSH, Wohnout, Kryštof nebo Visací zámek.

Dva dny neutichající zábavy, o kterou se postarala více jak desítka vystupujících a skvělá nálada, kterou si návštěvníci nenechali zkazit ani deštěm. To vše zažili ti, kteří se o víkendu přestěhovali do stanů v Rožmberku nad Vltavou.

„Počasí sice nevyšlo, ale i tak je atmosféra výborná. Koupili jsme si pláštěnky a máme pivo, co víc si přát,“ řekl během koncertu PSH Libor, který na Hrady přijel s partou.

Na podiu se střídala jedna kapela za druhou, a já jsme hned po koncertě odchytla zpěváka skupiny Wohnout, Matěje Homolu, který se podělil o pocity z vystoupení. „Bylo to super. Nám se všude vystupuje poměrně dobře. Jihočeské publikum známe z mnoha akcí a máme s nimi takový až osobní vztah,“ řekl zpěvák Matěj Homola

Štace Českých hradů sobotou na Rožmberku určitě neskončila. Další zastávkou pro tento víkend je Veveří. 

Foto Jan Pešek

Štítky Hrady, festival, Rožmberk, kapely, Rožmberk nad Vltavou, Wohnout, Hrady CZ, Matěj Homola, koncert

VIDEO: Rožmberk má za sebou další zastávku Hradů. Návštěvníky nevyhnal ani déšť  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.