Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lišov otevře nový sportovní areál. Oslaví i 90 let od založení fotbalového klubu

Už tuto sobotu bude v Lišově slavnostně otevřen nový sportovní areál. Zároveň proběhnou i oslavy 90 let výročí založení fotbalového klubu. Program začíná v 9 hodin.

V minulém roce byla rekonstruována fotbalová plocha a vybudován nový atletický ovál, plocha s umělým trávníkem a pro fanoušky město vybudovalo novou tribunu. „Pokud jste ještě neměli možnost si nové fotbalové hřiště prohlédnout, máme pro vás pozvánku na akci, která se bude konat u příležitosti oslavy 90. výročí lišovského fotbalu. Narozeniny měl místní klub již v minulém roce, avšak v té době procházelo hřiště rekonstrukcí. A proto, že slavit výročí fotbalového klubu jinde než na hřišti bylo nemyslitelné, čekalo se na dokončení stavebních prací," vysvětlují organizátoři.

Pozváni jsou fotbalisti z klubů v minulosti spojených s SK Lišov i kluby z partnerských měst z Itálie a Švýcarska. SK Lišov zve i ty, kteří chtějí buď jen zavzpomínat na své působení v oddílu, nebo se dozvědět něco více o minulosti či současnosti lišovského fotbalu a v neposlední řadě ty, kteří chtějí třeba jen strávit příjemné odpoledne plné sportu a zábavy v našem „novém“ sportovním areálu v Lišově. Program začíná už v 9 hodin.

Tisková zpráva

Štítky Lišov, fotbal, sportovní areál, fotbalový klub, Itálie, Švýcarsko

Lišov otevře nový sportovní areál. Oslaví i 90 let od založení fotbalového klubu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.