Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TJ Karate České Budějovice pořádá nábor nových členů

PR článek

Budějcký klub s tradicí od roku 1973, který se věnuje sportovnímu karate a sportu obecně odstartoval nábor nových členů. Své děti můžete přihlásit do Sportovní přípravky, která se věnuje všeobecnému sportovnímu rozvoji nebo rovnou na sportovní karate.

TJ Karate je dlouhodobě jedním z nejúspěšnějších českých klubů. Jeho svěřenci jsou často tahouny reprezentačních družstev České republiky. Pravidelně se účastní těch nejprestižnějších turnajů a sbírají cenné kovy.

ČTĚTE TAKÉ: Karatisté z Českých Budějovic slavili úspěchy na mezinárodních soutěžíchTJ Karate slaví úspěch. Martina Šáchová získala stříbrnou medaili ve světové lize

Kromě sportovního karate klub před několika lety rozjel projekt Sportovní přípravky, který rozvíjí pohybové schopnosti a dovednosti dětí. Sportovní přípravka je rozdělena do třech věkových skupin. Děti od jednoho do tří let cvičí společně s rodiči. Mladší děti od tří do pěti let a starší děti od pěti do sedmi let pak mohou dál rozvíjet všestranný sportovní základ, který mohou v budoucnu využít u jakéhokoliv sportu.

„Jsme rádi, že můžeme děti vést od útlého věku ke sportu. Projekt Sportovní přípravky začínal ve skromných podmínkách, ale po několika letech je nedílnou součástí našeho klubu. Zájem o ni každý rok roste a máme z toho radost. Výsledkem naší práce není jen zájem rodičů, ale také fakt, že jsme tímto krokem inspirovali další kluby v České republice,“ říká Dominika Hýsková.

Ta se v roce 2017 dostala do top čtyřky českých trenérů, kteří pracovali s mládeží v rámci celostátní soutěže Díky, trenére. Její svěřenci a svěřenkyně nadchli odbornou porotu náročností předvedených sestav a disciplínou.

Do sportovní přípravky se registrujte pomocí online formuláře.

Z Budějc do celého světa

Českobudějovický klub sbírá v kategorii kumite, tedy sportovním zápasu, jeden úspěch za druhým. Karatisté a karatistky dostanou ty nejlepší možné trenéry a díky karate mohou poznat prakticky celý svět. Závodníci TJ Karate České Budějovice startují na nejlepších turnajích v České republice a již v mládežnickém věku cestují za mezinárodní konfrontací na prestižní evropské závody.

„Zájem o sportovní karate v našem klubu rok od roku roste. U závodníků hodnotíme nejen jejich sportovní vyspělost, ale snažíme se jim vštípit zásady fair play. Sportovní karate bude v příštím roce na olympiádě v Tokyu, očekáváme tedy další nárůst členů. Všem chceme předat maximum našich zkušeností, abychom z nich vychovali nejen skvělé závodníky, ale také silné osobnosti,“ doplňuje šéftrenér klubu Miroslav Hýsek.

Nábor karatistů a karatistek bude probíhat ve středu 4. září v tělocvičně Emy Destinové a ve čtvrtek 5. září v tělocvičně Žižkova.

Více informací naleznete na internetových stránkách klubu.

Foto Jana Kroneislová

Štítky TJ Karate, nábor, sport, děti, karate, České Budějovice, Česko, trenér, olympijské hry, Ema Destinnová, Tokio

TJ Karate České Budějovice pořádá nábor nových členů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.