Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Rock Radiu bude léto rockové

PR článek

Zdál se Vám loňský způsob léta poněkud nešťastným? Měli jste málo slušného rocku? Na Rock Radiu to vidí stejně. A tak vyhlásili letošní léto rockové.

Doba open air koncertů je tady. A proto Rock Radio nabídne svým posluchačům exkluzivní možnost nahlédnout do kuchyně těch největších festivalů. Díky rádiu se zadarmo dostanou na nejlepší open air akce v regionu.

Ale pozor! Ne jako běžní diváci, ale ukážou jim celou akci z druhé strany. Vezmou posluchače do zákulisí a zprostředkují jim setkání s jejich oblíbenou kapelou. To vše za asistence slušných rockových holek, které se o výherce postarají se vším všudy. Šéf Rock Radia, Martin Janoušek, dodává: „Chceme našim posluchačům nabídnout něco výjimečného, exkluzivního. Aby měli na co, díky Rock Radiu, vzpomínat“.

Další akcí, na kterou partu z vás dostane Rock Radio zadarmo, bude Footfest. Ten proběhne 18.7. – 20.7. na fotbalovém hřišti v Želči u Tábora. Zahrají na něm například kapely Škwor, Dymytry, Visací Zámek, David Koller nebo Therapy?

Jak na Rock Radiu bývá dobrým zvykem, neobtěžují své posluchače složitými otázkami a hádankami, aby výhru získali. Stačí poslouchat a v pravý čas si do studia zavolat.

Rock Radio – Rock je slušná muzika!

Štítky Rock Radio, rock, léto, hudba, Martin Janoušek, David Koller, hudební skupina, Škwor, Dymytry, Visací zámek, Tábor

Na Rock Radiu bude léto rockové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.