Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbené budějcké sdílení aut GoDrive nyní využívají i firmy

PR článek

Máte firmu, potřebujete zaměstnance poslat na služební cestu, avšak háček je v tom, že nemáte vozový park nebo vám schází volné vozidlo? V Budějcích to není žádný problém! Stále oblíbenější carsharing GoDrive rozšířil od května letošního roku své služby i pro firmy. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci, nafotit doklady totožnosti, přidat platební kartu, ve spolupráci s GoDrive aktivovat firemní účet a… už to frčí!

Je to skutečně tak jednoduché, jak to vypadá. Carsharing znamená sdílení aut, což je služba, která je v jihočeské metropoli poslední rok na vzestupu. V tuto chvíli je k dispozici šest vozidel značky Škoda Citigo a jedno vozidlo značky VW Golf Variant v kombi verzi.

Jak to může fungovat na dálku přes pouhou aplikaci? Jednoduše! Stačí si stáhnout GoDrive aplikaci do telefonu, auta se odemykají a zamykají přes telefon klienta, stačí být jen připojený k internetu. Uvnitř vozu jsou pak veškeré návody, tudíž obavy, že cestování tímto stylem nezvládnete, jsou neopodstatněné. Navíc máte možnost kontaktovat technickou linku, která funguje nonstop. Jak bylo řečeno, je to opravdu snadné…  

GoDrive je zkrátka dokonalá alternativa k vlastním služebním vozidlům. Žádná administrativa, zálohy, podpisy, smlouvy, silniční daně, technický servis… Platí se jen za skutečné ujeté kilometry a rezervace, přičemž palivo je již zahrnuto v ceně.

Velkou výhodou je, že máte ve svém firemním účtu přehled o jednotlivých jízdách zaměstnanců včetně možnosti jejich úprav. Každý měsíc pak obdržíte fakturu za všechny jízdy do svého účetnictví. Odpadají tak mnohé další starosti.

Přesné ceny naleznete na webu GoDrive. Stejně tak zde naleznete informace, jak aktivovat firemní profil.

Štítky GoDrive, Carsharing, sdílená auta, České Budějcovice, firmy, České Budějovice, Škoda Citigo, Volkswagen Golf

Oblíbené budějcké sdílení aut GoDrive nyní využívají i firmy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.