Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kamion včera zablokoval průjezdu Hradeckou bránou. Situace se může opakovat

Pořádný rozruch včera způsobil kamion, který v Třeboni zablokoval průjezd Hradecku bránou. Vyprošťování trvalo dlouhých pět hodin. Situace se ale může opakovat

Kamion se pod bránou zasekl včera kolem dvanácté hodiny. Nemohl vycouvat ani vyjet vpřed. Na místo ihned přijeli strážníci městské policie, kteří se snažili dostat těžké vozidlo co nejdříve pryč. Kamion ale byl pod bránou tak napasovaný, že museli zavolat odtahovou službu. Přihlížející lidé nakonec odtahovce zatleskali.

Během záchranné akce se už k bráně ale řítil další kamion, který chtěl odbočit také do Budějovické brány, kterou zaklíněný kamion s obtížemi projel. Strážníci ho tam nepustili. Šofér strážníkům řekl, že kvůli objížďce u Stráže nad Nežárkou ho navedla navigace tímto směrem.

Řidič zaklíněného kamionu prý nejel podle navigace, ale podle vlastní intuice. Za nerespektování dopravního značení mu hrozí pokuta ve výši dvou tisíc korun. 

Foto Redakce

Štítky kamion, Třeboň, vyprošťovací práce, Stráž nad Nežárkou

Kamion včera zablokoval průjezdu Hradeckou bránou. Situace se může opakovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.