Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na Vltavě se bude hrát volejbal pro Bazalku. Na hřiště nastoupí i tým Drbny

Centrum BAZALKA pořádá ve spolupráci s Beach Ball arénou v Českých Budějovicích už osmý ročník benefičního turnaje v plážovém volejbale smíšených trojic. Akce se uskuteční v sobotu 8. června od 9:00 v areálu Beach Ball arény na sídlišti Vltava. Přihlášeno je okolo dvaceti družstev.

Benefiční beach volejbalový turnaj má již mnohaletou tradici a v minulosti byla hlavní pořadatelkou známá českobudějovická zpěvačka a patronka Centra BAZALKA Martina Pártlová, která se letos bohužel turnaje nemůže účastnit pro pracovní vytížení.

Po celý den je pro hráče zajištěno občerstvení. Startovné ve výši 1500 korun za tým bude v plné výši použito na pokrytí nákladů poskytování fyzioterapie klientům Centra BAZALKA. Fandit může přijít i veřejnost, vstupné je dobrovolné.

„Oslovili jsme několik partnerů z řad sociálně zodpovědných firem v Českých Budějovicích, aby přispěli na zajištění zázemí pro hráče a vůbec pro celou akci,“ říká jedna ze zakladatelek centra Martina Koudelková. „Velice si vážíme toho, že se náš stacionář těší podpoře veřejnosti a lidem není péče o postižené děti lhostejná,“ dodává.

„Dává nám velký smysl spojit charitativní akci se sportovní událostí – sportovci obecně velice dobře chápou význam rehabilitace a myslíme, že je zahřeje právě i ten pocit, že přispívají na fyzioterapii našich klientů,“ vysvětluje Koudelková. „Jsme také velice rádi, že akce se účastní i známé tváře – svůj tým postaví například HC Motor nebo rodina Pražákových provozující Bistro Piano a Bistro Magdalene, dorazí i náš patron hokejista Aleš Kotalík,“ uzavírá.

Tisková zpráva

Štítky volejbal, Centrum Bazalka, HC Motor, Vltava, Madeta Motor České Budějovice, Martina Pártlová, Aleš Kotalík

Na Vltavě se bude hrát volejbal pro Bazalku. Na hřiště nastoupí i tým Drbny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.