Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová sympatická kavárna TE AMO Café na Lannovce láká na pohodové posezení a dobroty

PR článek

Dostáváte při procházce po Lannově třídě chuť na kvalitní kávu a nějakou tu sladkou dobrotu? V tom případě zaměřte pozornost na novou kavárnu TE AMO Café, která se nachází v pasáži Daniela. Přesně tam, kde už dříve kavárna fungovala a roky dělala lidem radost. Ačkoliv otevřela teprve nedávno, už nyní je oblíbeným útočiště jak studentů, tak maminek i seniorů, takže tradice dobré kávy v pasáži Daniela pokračuje.

Majitel Andrej Pradeniak se snaží svým podnikem přispět k oživění Lannovy třídy. Chce nabídnout místo příjemného setkání a odpočinku. „A podle prvních referencí se naše snaha daří, což nás nesmírně těší! Líbí se mi, že se profilujeme jako kavárna pro všechny generace, a radost mám i z venkovního a vnitřního propojení, kdy se dá při příznivém počasí sedět na krásné venkovní terase, u které nechybí ani dětské hřiště,“ dodává.

Nabídka kavárny je tradiční, pozitivní reakce jsou například na domácí dorty a kladnou odezvu mají i snídaně. Až to dovolí počasí, pustí se kavárna také do grilovacích večerů. V pátek a sobotu si můžete užít večery s hudbou aneb klidné posezení, příjemný poslech a pohodový relax.

Zkrátka pohodička pro všechny věkové kategorie. Tato věta kavárnu TE AMO Cafe definuje nejlépe. Odpočinete si, potěšíte chuťové buňky, zatímco děti se vyřádí na hřišti, které je velkou devizou prostor podniku. Nakonec si všichni dáte pohár a bezesporu se shodnete, že to bylo vážně fajn odpoledne.

„Jsme také ideálním místem pro oslavy a dětské párty. Přijďte k nám, věříme, že nebudete zklamáni. Otevřeno máme od 8 do 20 hodin a sobota od 9 do 20 hodin,“ uzavírá Andrej Pradeniak.

Štítky Te amo Café, kavárna, Lannova třída, kafe, relax, káva

Nová sympatická kavárna TE AMO Café na Lannovce láká na pohodové posezení a dobroty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.