Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Viva Bambini děti zabaví i o prázdninách. Těšit se mohou na umělecký program i hrátky s angličtinou

PR článek

Musíte o letních prázdninách do práce a nevíte, jak zabavit své ratolesti? Viva Bambini nabídne v prostorách mateřské školy v ulici Boženy Němcové program, který bude pro děti nemalým zážitkem. V plánu jsou hned čtyři letní hry.

První má název „Svět zvířat a já“ a uskuteční se v termínu 8. až 12. července. Cílovou skupinou jsou děti od tří do šesti let, které se podívají za zvířátky, jež žijí v džungli, v Africe, pod vodou, na farmě anebo u nás doma jako domácí mazlíčci. Dopolední blok bude systematicky výukový, kdy se děti zaměří na aktivní práci s anglickými slovíčky za využití nejrůznějších pomůcek (flashcards, rhymes and songs, sounds etc). Odpolední blok se skládá z výtvarných a pracovních činností, které jsou důležité pro celkový rozvoj dítěte. Chybět nebudou hry ani písničky.

Umělecky založené děti si na své přijdou od 15. do 19. července, kdy proběhne „Svět barev“. Seznámí se se světovými výtvarníky, prohlédnou si jejich díla a vklouznou do světa plného barev. Budou kreslit, malovat, tvořit, experimentovat a zkoušet různé výtvarné a rukodělné techniky. Vydají se také do přírody, zkusí si malbu v plenéru a vytvoří společná díla ve stylu Landscape. Určeno dětem od tří do šesti let.

Na angličtinu bude opět zaměřen program od 29. července do 2. srpna. Ponese název „English All Around – Angličtina všude kolem“. Tentokrát by měli zpozornět rodiče dětí od 7 do 11 let. V táborovém týdnu se účastníci podívají hned na několik témat, mezi něž budou patřit Greetings, Feelings, Daily Routine, Family a Food. Mimo slovíčka se děti seznámí se slovesnou formou a použitím základních sloves BE, HAVE tak, aby byly schopny sestrojit oznamovací větu a otázku. Hlavní důraz bude kladen na rozvoj mluvení. 

Závěrečný tábor je v plánu od 12. do 16. srpna a je opět pro děti od tří do šesti let. Název má „Cesta do zemí vycházejícího slunce“. Každý den bude zaměřen na jiný stát oblasti Asie. Děti si prožijí, jak to funguje v zemích dálného východu. Dozví se o kultuře, zvycích, potravinách, zvířatech a zajímavostech států východní Asie. Mohou se těšit na tvořivé, taneční, pohybové, hudební aktivity a spousty legrace. Čeká je celodenní výlet za poznáním a kratší výlety do blízkého okolí.

Veškeré informace k příměstským táborům naleznete na webu Viva Bambini.

Štítky Viva Bambini, léto, tábor, Božena Němcová, Afrika, Asie

Viva Bambini děti zabaví i o prázdninách. Těšit se mohou na umělecký program i hrátky s angličtinou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.