Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vítejte v dětském světě módy. Jsme Coccodrillo v Českých Budějovicích

PR článek

Nově otevřená prodejna s dětským oblečením Coccodrillo nabízí originální nápadité oblečení se smyslem pro detail. Obchod najdete v OD Vltavín v Českých Budějovicích. Nabídku si můžete navíc prohlédnout i na Facebooku.

Uplynulo téměř dva a půl měsíce od otevření prodejny s dětským značkovým oblečením Coccodrillo v Českých Budějovicích. „Na začátku března jsme přivítali první zákazníky, kteří tuto značku již znají. Velmi nás těší, že se nám oblečení pro holky a kluky podařilo znovu oživit a nabídnout rodičům pro jejich ratolesti originální, nápadité a kvalitní oblečení s důrazem pro detail, a to vše za rozumnou cenu,“ říká majitelka obchodu Věra Fousová.

Jednotlivé kousky jsou uceleny v nádherných kolekcích, přičemž každá z nich má společné téma, díky čemuž můžete dětem outfit nakombinovat od hlavy až k patě. Značka je navíc známá svou kvalitou a dobrými materiály.

V prodejně najdete také modely z loňské kolekce, které jsou k mání za velmi výhodnou cenu. Připraveny jsou různé slevové akce, které zákazníci najdou na Facebooku. Osobně si nabídku můžete prohlédnout v prostorách Obchodního domu Vltavín, ulice Fr.Ondříčka 417/52 na sídlišti Vltava.

„Naší prioritou je spokojenost zákazníka. Zakládáme si na přívětivém osobním přístupu ke každému. Ani děti se nebudou nudit, pro každého máme malý dáreček. K nákupu navíc nabízíme papírové tašky, na kterých jsou obrázky k vymalování a vystřižení. A protože jde o děti, veškerý výtěžek z těchto tašek posíláme nadaci „Naše dítě,“ uzavírá majitelka obchodu.

Štítky novinka, prodejna, oblečení, Coccodrillo, České Budějovice, obchod, Facebook

Vítejte v dětském světě módy. Jsme Coccodrillo v Českých Budějovicích  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.