Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Chcete vlastní sedadlo na tribuně? Můžete si ho adoptovat

Rekonstrukce tribuny na Sokoláku se pomaličku blíží do finále. Každý teď má možnost kousek tribuny vlastnit. Sokolové totiž spustili minulý pátek adopci sedadel. V praxi to bude vypadat tak, že štítek se jménem bude po předání hotové stavby trvale umístěn na vybraném sedadle.

„Adopce funguje tak, že si zájemce na webových stránkách vybere sedadlo (podobně jako do kina), zadá text, který chce na sedadlo umístit (maximálně 30 znaků). Poté dostane do e-mailu pokyny k platbě a po uhrazení má sedadlo adoptované,“ popsala tajemnice T. J. Sokol Petra Štojdlová.

Smyslem adopce je přispět na rekonstrukci tribuny. Podobné akce probíhají například při rekonstrukcích rozhleden, kdy si člověk může adoptovat schod. V praxi to bude vypadat tak, že štítek se jménem dárce bude po předání hotové stavby trvale umístěn na vybraném sedadle. Cena adopce je tisíc korun. Rekonstrukce by měla být dokončena v průběhu srpna. 

Foto Jana Kroneislová

Štítky tribuna, Sokolák, adopce

Chcete vlastní sedadlo na tribuně? Můžete si ho adoptovat  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.