Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Drbna má za sebou rekordní duben. Návštěvnost se přehoupla přes půl milionu

Není zvykem dělit se s vámi o nějaká čísla. Ale uplynulý měsíc nám udělal obrovskou radost, a podle mě byste měli vědět proč. Zároveň vám také chceme poděkovat, protože bez vás, čtenářů, by nebylo co slavit.

Už v březnu měla Budějcká Drbna slušně našlápnuto. Jen těsně nám utekl návštěvnický rekord a čtenost se nakonec podle Google Analytics zastavila na čísle 429 338 návštěv za měsíc. I tohle byl ale obrovský úspěch a já jsem pomalou bouchala šampaňské (samozřejmě mimo pracoviště a pracovní dobu).

Do nového měsíce jsme tak šli s jasným cílem – překonat poslední čísla a vyhoupnout se zas o něco výš. Asi chápete, že když píšu tenhle článek, tak se nám to podařilo. Nikdo z nás ale nečekal, že to bude o tolik. V dubnu jsme totiž dokázali překonat půl milionovou návštěvnost (přesně 518 776 návštěv), a to už je něco!

Celý měsíc jsme se pro vás snažily s kolegyní Adélou Cinklovou hledat zajímavá témata, připravily jsme pro vás několik troufám si říct dobrých rozhovorů, a také světlo světa spatřil nový seriál „Den s ...“, který hned na úvod nasadil neuvěřitelně vysokou laťku. Přečíst nebo připomenou si ho můžete tady

Říká se, že není dobré se chlubit. Ale já tohle pravidlo tentokrát moc ráda poruším. Uplynulý měsíc byl neuvěřitelná jízda a já doufám, že ten další bude minimálně stejně dobrý. 

Na závěr chci ale poděkovat hlavně vám, čtenářům, kteří jste na náš web, Facebook nebo Instagram přišli a přečetli si některý z našich článků. Také vám, kteří jste nám posílali fotky a podněty k článkům. A na závěr i vám, kteří jste nás nešetřili kritikou. Protože nikdo nejsme dokonalý a každý impuls ke zlepšení bereme jako plus. 

Pokud tedy máte něco, o čem bychom měli napsat, něco, co děláme špatně a měli bychom to zlepšit, napište nám na redakce@budejckadrbna.cz. Pokusíme se na tom zapracovat.

Na úplný závěr (a teď už opravdu) vám jen popřeji krásný květen!

Štítky rekord, Budějcká Drbna, duben, čtenáři, Google Analytics, Drbna.cz, Facebook, Instagram

Drbna má za sebou rekordní duben. Návštěvnost se přehoupla přes půl milionu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.