Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nakoupit oblečení a pomoct dobré věci? Budějce čeká další charitativní bazárek

I letos bude charitativní bazar v Budějcích pomáhat týraným zvířatům. Čtvrtý ročník oblíbené akce se koná od pondělí 15. do středy 17. dubna v Level baru. Nákupem oblečení, doplňků do domácnosti nebo poukázek, mohou lidé podpořit útulek Tlapky na cestě. Pokud si nevyberete nic z nabízeného zboží, přispět můžete i libovolnou finanční částkou nebo nákupem věcí pro pejsky.

„Vše, co lidé na bazárku utratí jde do poslední koruny pro týrané pejsky. Na prodej máme přes tisíc kusů dětského, dámského i pánského oblečení. Najdou se tam i nové kousky známých a dražších značek. Věci se budou prodávat už od dvaceti korun,“ vysvětluje organizátorka Adriana Trs, která se letos rozhodla podpořit útulek Tlapky na cestě. 

„Sama mám z Tlapek adoptovanou fenečku, která si prošla peklem. Pět let byla zavřená v kleci a jen rodila štěňátka, naštěstí ji organizace zachránila a od nich putovala ke mně. Vím, že tato organizace peníze opravdu potřebuje a stojí za ní činy. Ne jen slova,“ popisuje důvod, proč vybrala právě Tlapky.

Tlapky na cestě je organizace, která za své působení necelé tři roky zachránila přes 300 psů. Zabývají se hlavně problematikou množíren a týraných psů a koček. Zvířata léčí jak fyzicky, tak i psychicky. Jejich léčba je velice nákladná.

Pomoct mohou i ti, kteří si nic nevyberou. Přispět můžete také libovolnou finanční částkou nebo můžete přinést kvalitní granule, pamlsky, pelíšky nebo vodítka. Bazárek bude probíhat od pondělí 15. dubna až do středy 17. dubna vždy od 9 do 18 hodin. 

Foto pixabay.com

Štítky charita, bazar, oblečení, pes, útulek, Tlapky na cestě, Adriana Trs, České Budějovice

Nakoupit oblečení a pomoct dobré věci? Budějce čeká další charitativní bazárek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.