Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jako již tradičně každý rok před Velikonocemi, i letos proběhne akce Opel 24 hodin

PR článek

,,Loni jsem se této úspěšné akce účastnil v barvách Opel prvním rokem, a to v pozici ředitele dealerství Opel Milan Král. Nevěděl jsem co od tohoto formátu dvaceti čtyř hodinového prodeje očekávat. Musím konstatovat, že akce byla velice úspěšná a pro mě bylo překvapivé, kolik zájemců přišlo i v nočních hodinách a jak si to oni i prodejci užili. Takže se velice těším na letošní ročník a věřím, že se potkám i se spoustou z vás!“ řekl Jiří Kureš, ředitel dealerství Opel Milan Král.

Při akci Opel 24 hodin mohou zákazníci přijít během celých 24 hodin, kdy bude otevřeno. To znamená, že od pátku 12. dubna 12:00 do soboty 13. dubna 12:00 bude prodejní tým nepřetržitě na showroomu Opel na Nemanické 1. 

Největším lákadlem letos bude sleva na Opel Zafira, která je až 24 % a pak zbrusu nové Combo Life, kde se sleva vyšplhá až na 27 %. Samozřejmostí jsou i slevy na užitkové vozy Vivaro a Movano. 

„U společnosti Opel Milan Král pracuji už dost let na to, abych věděl, co funguje a co ne. Akce Opel 24 hodin je jedinečná akce, která nabízí opravdu výrazné slevy a další benefity, které zákazníky lákají. Celý team je připravený poskytnout zákazníkům v klidu, který v běžném provozu vždy není, veškeré dostupné informace a nabídnout vozy s opravdu mimořádnými slevami. Při kávě a občerstvení si vybere určitě každý. Doražte, těšíme se,“ říká s úsměvem Slavomír Smieško, prodejce Opel Milan Král.

Nicméně už teď je na webových stránkách www.milankral.cz nabídka akčních modelů včetně procentuální slevy, kterou můžete mít. 

V rámci slevové akce Opel 24 Hodin můžete získat i slevy až 24 procent a další skvělé benefity:
5letá záruka se službami Opel asistence (Dvouletá výrobní záruka a dále tříletá smluvní záruka Opel.)
Karta CCS v hodnotě až 10 000 Kč při financování Opel Finance (Platí pro finanční produkt Opel 24 hod.)
Vybrané originální příslušenství Opel se slevou až 50 procent.

Podívejte se na výběr vozů v nabídce Opel Milan Král, které můžete v rámci této jedinečné nabídky zakoupit. Poptávku pro nezávaznou cenovou nabídku můžete zaslat již nyní.

Štítky Milan Král, Opel 24 hodin, akce, auto, Opel, Velikonoce, Opel Zafira

Jako již tradičně každý rok před Velikonocemi, i letos proběhne akce Opel 24 hodin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.