Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejvyšší kvalita za příznivé ceny. Boilies od Panther Baits si oblíbili i hokejisté Václav Nedorost a Miloslav Čermák

PR článek

V roce 2017 vytvořili první recepty, které v průběhu sezóny testovali. Prodej na e-shopu spustili v dubnu 2018 a hned získali do týmu několik výborných rybářů. Jihočeská firma Panther Baits má od začátku renomé firmy, která nabízí boilies nejvyšší kvality, avšak za dostupnou cenu pro všechny milovníky kaprařiny.

„Veškeré naše produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu a efektivitu lovu. Těchto cílů dosahujeme díky čerstvosti surovin nejvyšší kvality, které za pomoci našeho teamu pečlivě vybíráme a testujeme. Esence, extrakty, rybí moučky a ptačí zoby nakupujeme po celém světě, hlavně v Anglii, která je považována za kolébku kaprařiny. Dokonalou mozaiku funkčních nástrah vytváříme i za pomoci českých surovin a vlastnoručně vyráběného konzervantu,“ říká za Panther Baits Vojtěch Kočí a dodává: „Za použití všech těchto komponentů vytváříme pro kapry neodolatelné nástrahy, které jsou nutričně vyvážené a pro rybáře finančně dostupné.“

Nejznámějšími členy týmu Panther Baits jsou hokejisté Václav Nedorost a Miloslav Čermák, se kterými jsme podnikli následující rozhovor.

Proč jste se rozhodli spolupracovat s Panther Baits?
Miloslav Čermák: Pro spolupráci s kluky z Panther Baits jsem se rozhodl už po první návštěvě a ukázce toho, co dokážou vyrobit.

Václav Nedorost: Nerozhodl jsem proto, že se s majitelem a zakladatelem Panther Baits znám osobně, ale kvůli tomu, že jsme sousedé a vůně jeho produktů byla cítit až ke mně do domu. Neodolal jsem a zašel se podívat, jak to dělají. To byl důvod, proč jsem se rozhodl chytat s produkty firmy Panther Baits.

Jistě máte zkušenosti i s boilies jiných firem. V čem jsou Panther Baits jiní?
MČ: Zkušenosti z jiných firem samozřejmě mám, ale od té doby, co jsem dostal do rukou boilies od Panther Baits, na háček nic jiného nedám. V čem je to jiné? Mám jistotu, že je boilies z kvalitních surovin. Že je pro ryby plné živin a látek, co potřebují. Také jsem několikrát viděl, jak se vyrábějí. Kluci jsou detailisté a každá kulička je precizní. A to hlavní… na rybách mi to perfektně funguje.

VN: Zaujala mě parádní výroba, kdy jsem přesně viděl, co vše produkt obsahuje.

Můžete zavzpomínat, kdy jste se poprvé pustili do rybaření?
MČ: Dá se říct, že rybařím celý život, ale až poslední dva roky se věnuji velkým kaprům.

VN: Chytám odmala. Máme chatu na Lipně, takže jsem už od svých šesti let jezdil s dědou a taťkou na candáty. Teď mě baví víc kaprařina.

Je rybaření dokonalou protiváhou hokeje, který je rychlý a bezesporu i stresující?
MČ: Samozřejmě, je to úplně jiné. U vody a v přírodě si člověk krásně odpočine a zrelaxuje. Beru s sebou i tříletého syna. Každá naše výprava k vodě je velké dobrodružství.

VN: Nedokážu to posoudit, ale parádně si při rybaření odpočinu. Pohled na vodu a přírodu je prostě parádní a ani nevadí, když nic nebere…

Chodíte někdy rybařit i spolu? Trumfujete se?
MČ: Ano, s Vencou trávíme u vody spoustu času, pokud nám to tedy čas dovolí. Z loňského roku máme krásné vzpomínky a tento nás čekají další skvělé týdny rybaření. Poprvé i v zahraničí. Neřekl bych, že se trumfujeme, spíš jsme dobří parťáci, co se doplňují.

VN: Netrumfujeme se, spíše si navzájem přejeme každý úlovek.

Kde vás rybáři mohou potkat? Jaké jsou vaše oblíbené lokality?
MČ: Asi nejčastěji mě můžete potkat na rybníku Štilec kousek od Českých Budějovic. Bydlím nedaleko a řekl bych, že je to jedna z dobrých vod tady v okolí, alespoň tedy dle mého názoru. Mezi mé oblíbence určitě patří i jezera Jaroslav a Toušeň.

VN: Jelikož máme chatu na Lipně, jak jsem zmínil, jsem o prázdninách hlavně na ní. Mám tři syny, takže času příliš není, ale když už se nějaký naskytne, jezdím na rybník Štilec. Týdenní výpravy s kamarády máme naplánované do Maďarska a rybník Jaroslav v jižních Čechách.

Na závěr se musím zeptat na vaše osobní rybářské rekordy…
MČ: Zatím můj nejtěžší kapr měl 20 kilogramů. Chytil jsem ho na boilies od Panther Baits na příchuť Chilli Kreveta. Pak mám další krásné kapry a amury v rozmezí 16 až 19 kilogramů.

VN: Největší candáta jsem chytil asi před 20 lety – měl 70 centimetrů. Kapra vloni – vážil 22, 75 kilogramů. Vloni jsem také chytil největšího jesetera – 130 centimetrů a 18 kilogramů. Co se týká sumce, tak největší úlovek mám ze Španělska – 206 centimetrů.

Štítky Panther Baits, Boilies, ryby, kapr, Václav Nedorost, Miloslav Čermák, rybaření, rybník, Anglie, Vodní nádrž Lipno, Španělsko, Maďarsko

Nejvyšší kvalita za příznivé ceny. Boilies od Panther Baits si oblíbili i hokejisté Václav Nedorost a Miloslav Čermák  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.