Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejový souboj univerzit je tady

Již čtvrtý ročník Hokejového souboje univerzit čeká na studenty dvou největších vysokých škol v Jihočeském kraji. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích se utká ve středu 27. března od 18:00 hodin v Budvar Aréně s Jihočeskou univerzitou o vítězný pohár. Obhájí JU loňské vítězství nebo letošní ročník ovládne tým Black Dogs Budweis VŠTE?

Věřím naším klukům. Letošní rok rozhodně patří Černým psům. Máme skvěle postavený tým hráčů, kteří jsou sehraní díky svému úspěšnému angažmá v Evropské univerzitní hokejové lize, kde jim play-off uniklo jen o bod! Letos máme vítězství v kapse. Jako správní českobudějovičtí psi roztrháme tým soupeřů bez problémů,“ soudí  předsedkyně Studentské unie VŠTE Nikola Karasová.

Tato největší sportovní akce akademického roku je velkým lákadlem nejen pro studenty škol, ale i pro širokou veřejnost. Vždyť v minulých ročnících tohoto akademického klání usedalo do hlediště Budvar Arény i několik tisíc diváků.

„Na tento zápas se po roce všichni velice těšíme. Pevně věříme, že obhájíme své vítězství, neboť náš tým je složený z velkých talentů, jejichž jména jistě budeme v budoucnu slýchat ve sportovních zprávách,“ říká jedna z organizátorek ze Studentské unie JU Martina Papežová.

Každoročně přijde fandit svým spolužákům a kamarádům více než 2500 lidí. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program o přestávkách. Poprvé bude v rámci tohoto souboje oporou týmu VŠTE také maskot hokejistů Black Dogs Budweis.

Předprodej vstupenek je zahájen od úterý 19. března v areálech Vysoké školy technické a ekonomické i Jihočeské univerzity. Vstupné činní 50 korun a je zároveň i  volnou vstupenkou na následovnou After party v klubu K2 na Sokolském ostrově.

Tisková zpráva

Štítky hokej, VŠTE, univerzita, Black Dogs Budweis, vysoká škola, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Budvar aréna, Madeta Motor České Budějovice, Jihočeský kraj, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Hokejový souboj univerzit je tady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.