Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Facebook hlásí výpadek po celém světě, nejdou přidávat příspěvky. Lidé jsou zmatení

Facebook kolabuje. Nejdou přidávat příspěvky, posílat videa ani fotky. Porucha se týká samotné sociální sítě, ale i služeb na posílání zpráv Messenger, WhatsApp a také Instagramu. Společnost se snaží výpadek, který trvá od 17. hodiny, opravit.

Facebook o problému ví. „Jsme si vědomi, že lidé mají momentálně problém s přístupem k aplikacím Facebooku,“ uvedla ve středu večer firma na svém twitterovém účtu. „Pracujeme na vyřešení problému, jak nejrychleji je to možné.“

 Pokaždé, když lidé chtějí přidat příspěvek, Facebook ohlásí chybu a vyzývá je, aby to zkusili později. „Vyskytla se chyba. Snažíme se ji co nejrychleji odstranit.“ Na Instagramu zas některým uživatelům nejde aktualizovat přehled příspěvků ani sdílet nové fotografie.

Počítačová verze Messengeru se některým nenačetla. Mobilní aplikace by na tom podle serveru BBC měla být o něco lépe, ale uživatelé hlásí problém s odesíláním multimediálního obsahu. WhatsApp na tom je obdobně.

Foto pixabay.com

Štítky Facebook, Instragram, sociální sítě, výpadek, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger

Facebook hlásí výpadek po celém světě, nejdou přidávat příspěvky. Lidé jsou zmatení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.