Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cvičební maraton podpoří lidi s roztroušenou sklerózou

Vítězem Maratonu s roztroušenou sklerózou je každý, kdo vezme život do vlastních rukou. To je hlavní motto Maratonu s roztroušenou sklerózou, který se koná 1. a 2. března v budějckých Žižkových kasárnách. Cvičit se bude zumba, jóga nebo rehabilitační cvičení. K vidění ale bude i exhibice TJ Karate.

Letos se koná už osmý ročník cvičebního maratonu s roztroušenou sklerózou. Cílem akce je motivovat nemocné, ale i veřejnost, k aktivnímu přístupu k sobě samému, zdravému životnímu stylu a pravidelnému pohybu. „Chceme mezi lidi dostat informace o možnostech komplexní rehabilitace a přijetí nemoci. Děláme takovou osvětu o roztroušené skleróze, o příznacích a zdravém životním stylu nejen pro pacienty s touto nemocí. Onemocnět totiž může kdokoliv,“ vysvětluje předsedkyně unie Roska Věra Švábová.

Cvičební maraton trvá dva dny. V pátek začíná v Žižkových kasárnách už od 16 a trvá do 20 hodin, v sobotu se pokračuje od 9 do 16 hodin. Zájemci se mohou těšit na pohybové aktivity ve formě rekondičního cvičení, sebeobrany, aerobicu, pilátes, jógy, zumby, rehabilitačních cvičení, powerjóga a dalších.

 

 

Štítky maraton, roztroušená skleróza, MARS, TJ Karate

Cvičební maraton podpoří lidi s roztroušenou sklerózou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.