Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Hugo se vrátil z adopce. Najde konečně šťastný domov?

Do táborského útulku se po půl roce vrátil z adopce osmiletý stafordšírský teriér Hugo. Stačila jedna složitá situace a Hugo musel z nového domova zpět do kotce. I přes neustálé životní změny je to ale stále veselý pes, který je připraven k adopci. Najde konečně trvalý domov?

„Když byl Hugo uvázán u útulku, velmi se bál, byl dost nepřátelský, psychicky zlomený, nedůvěřivý a báli jsme se, že už to nespravíme. Začala nám chodit řada informací o jeho původním majiteli. Konkrétně to, že Hugo byl součástí rodiny, která se rozpadla. Žil dříve v bytě s malým dítětem a další fenkou, ale jednoho dne se jeho svět totálně zbořil. Majitelé se ve zlém rozešli a Huga nechtěl ani jeden. Bohužel muž, u kterého zůstal, si na něm vyléval zlost a ubližovat mu psychicky i fyzicky, až ho u útulku uvázal. Podařilo se nám zjistit jméno i adresu a případ jsme předali Krajské veterinární správě pro Jihočeský kraj. Bohužel se jim nepodařilo vlastnictví Huga muži prokázat a on vyvázl bez trestu,“ popisuje Hugovy začátky Zdenka Průšová z táborského útulku. 

I přesto všechno začal Hugo znovu důvěřovat lidem a je přátelský. Je to pes pevných zásad oddaný, věrný, odhodlaný, má rád pravidelný režim a řád. Je to ale také velký ochranář a možná to se mu stalo znovu osudným. Celý jeho příběh si můžete přečíst na webu útulku.

Foto Útulek pro nalezené psy Tábor

Štítky Hugo, Tábor, útulek, pes, adopce, domov, Jihočeský kraj

HLEDÁME PÁNÍČKA: Hugo se vrátil z adopce. Najde konečně šťastný domov?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.