Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přestavba hypermarketu Globus v Českých Budějovicích je v plném proudu

PR článek

V lednu odstartovala velká přestavba prodejní plochy českobudějovického Globusu. Nyní je přestavba již za půlkou a některá oddělení jsou již pro pohodlnější nákupy zákazníků připravená ve zcela nové podobě.

Hypermarket Globus bude v dubnu v Českých Budějovicích již 16 let, proto je potřeba reagovat na zastarávání designu a technologie prodejny, hypermarket tedy od začátku roku prochází kompletní modernizací prodejní plochy.

Rekonstrukce hypermarketu je již za polovinou a zákazníci tak mohou využít modernizovaná oddělení s elektronikou či papírnictví. V novém kabátě je pro zákazníky připravena i drogerie, kosmetika nebo domácí potřeby. Nesmíme zapomenout ani na odděleních suchých potravin, kde mohou zákazníci doplnit spíž a nakoupit trvanlivé potraviny, ti mlsní nějaké cukrovinky a pro večery s přáteli alkohol nebo víno. Na své si přijdou i maminky, které v oddělení dětský svět najdou vše potřebné i pro ty nejmenší.

Pro snadnější orientaci v nových prodejních prostorech jsou v akční dny a o víkendu k dispozici hostesky, které zákazníkům pomáhají najít zboží, které právě hledají.

Nyní přicházejí na řadu čerstvá oddělení a tam se zákazníci mohou těšit nejen na oddělení, která znají, ale i novinky jako například samoobslužný Antipasti bar, kde si mohou zákazníci namíchat vlastní mix podle své chuti. Na výběr zde budou zelené i černé olivy, olivy kořeněné a plněné, sušená rajčata a různé druhy papriček. Vybere si určitě každý!

Hypermarket je po celou dobu modernizace otevřen. Neváhejte a přijďte se na nové prostory podívat i vy. Pro další novinky ohledně modernizace vašeho Globusu navštivte www.globus.cz ať vám žádná novinka neunikne.

Štítky Globus, rekonstrukce, modernizace, České Budějovice

Přestavba hypermarketu Globus v Českých Budějovicích je v plném proudu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.