Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Divadelní prohlídky v Budvaru vezmou návštěvníky do dob, kdy se o pivovaru zatím jen mluvilo

PR článek

Návštěvnické centrum Budějovického Budvaru připravilo již páté opakování „divadelních“ prohlídek pivovaru v historických kostýmech. Odstartovaly včera a pokud váháte, jestli jít, trošku vám s rozhodováním pomůžeme.

Komentované „divadelní“ prohlídky jsou pro malé i velké návštěvníky. Rozhodně tady neplatí, že do pivovaru chodí jen opravdoví znalci piva. Nejzásadnější mezníky pivovaru vezmou návštěvníky například do dob, kdy se hlasovalo, jestli pivovar v Českých Budějovicích ano, nebo ne, do doby, kdy pivovar začal odebírat vodu pro výrobu piva z artéských vrtů a nechybí ani proces přípravy piva s ochutnávkou.

Přesuny mezi jednotlivými událostmi jsou komentovány velmi poutavou a hudební formou. Stačí pár kroků a návštěvníci rázem z roku 1895 skočí do současnosti. Navíc z prohlídky nikdo neodejde s prázdnou.

Vstupenky je nutno předem rezervovat. Objednat je lze na exkurse@budvar.cz, na telefonu 387 705 347 a také na webových stránkách pivovaru. „Divadelní“ prohlídky se uskuteční v termínech 21. a 28. února a 7. března, vždy od 18:30 hodin. Zájemci se budou scházet ve vestibulu Návštěvnického centra Budějovického Budvaru. Cena vstupenky je 200 korun.

Foto Jan Pešek

Štítky pivovar, České Budějovice, Budvar, prohlídky, Budějovický Budvar

Divadelní prohlídky v Budvaru vezmou návštěvníky do dob, kdy se o pivovaru zatím jen mluvilo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.