Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Valentýn s erotickými dárečky? Radost bude na obou stranách

PR článek

Valentýn už čeká za dveřmi a vy možná přemýšlíte, čím svou drahou polovičku potěšit… Květiny? Šperk? Dobrá večeře? Jistě, tím nic nezkazíte, ale jestli chcete být originální a malinko (dobře, malinko víc) dráždiví, mrkněte do diskrétního sexshopu sexshoponline.cz z Českých Budějovic.

Naleznete zde vše, po čem vaše fantazie zatouží. Všechny tvary, velikosti, barvy… roberty, dilda, lubrikační gely… a jasně, samozřejmě i pořádně sexy erotické prádlo! Ostatně v takovém prádelku můžete být jedinečným dárečkem vy samotná.

Hitem uplynulých Vánoc byly pomůcky ovládané aplikacemi v mobilu. Tento trend nadále pokračuje, pokud jste o něčem takovém dosud neslyšeli, je čas to změnit.

Že už je čtvrtek 14. února, tedy Den svatého Valentýna, v dohlednu? Nebojte, pokud si vyberete z několika stovek výrobků, které jsou skladem, bude vám zásilka expedována obratem, nebo si ji můžete vyzvednout na výdejním místě, takže vše stihnete!

Valentýnský nákup v sexshopu má jednu velkou výhodu – s těmi všemi příjemnými hračičkami můžete řádit i v dalších dnech, týdnech, měsících. A věřte, že se vám nikdy neomrzí!

sexshoponline.cz má letité zkušenosti a nespočet spokojených zákazníků, mimochodem na trhu je už více než 10 let.

Soutěž s e-shopem sexshoponline.cz

A teď ta nejlepší zpráva… Díky soutěži, kterou jsme pro vás ve spolupráci se sexshoponline.cz připravili, můžete mít dáreček zcela zdarma. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku do 12. února do 12 hodin a čekat na slosování. Soutěží se o Valentýnské sety v hodnotě 1500, 1000 a 500 korun.

Že nikdy v soutěžích štěstí nemáte? Nevadí, v tomto případě skutečně stojí za to se zapojit, protože každý soutěžící získá jednorázovou desetiprocentní slevu na nákup. To je fajn, ne?

Soutěž skončila! Výherci budou informování emailem nebo sms zprávou. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky soutěž, Valentýn, Den svatého Valentýna, České Budějovice

SOUTĚŽ: Valentýn s erotickými dárečky? Radost bude na obou stranách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.