Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Budvaru se vrací „divadelní“ prohlídky

Prohlídky provedou návštěvníky pivovarem. Role průvodce se ujmou sládek Antonín Holeček a jeho kolegové a to následující čtyři čtvrteční večery. Nebudou chybět dobové kostýmy a mezníky nejdůležitějších okamžiků pivovaru.

„Divadelní prohlídky vznikly  jako součást oslav 120. výročí založení pivovaru na podzim 2015. Zájem návštěvníků byl obrovský, a proto jsme tyto prohlídky v uplynulých sezónách ještě třikrát zopakovali – naposledy v dubnu 2017,“ říká Tomáš Olejník, vedoucí divize Gastro z Budějovického Budvaru.

Všechny scénky vypráví ověřené historické skutečnosti. Divadelní“ prohlídky se uskuteční v termínech 14., 21. a 28. února a 7. března, vždy od 18:30 hodin. Zájemci se budou scházet ve vestibulu Návštěvnického centra Budějovického Budvaru. Vstupenky je nutno předem rezervovat a to buď na e-mailu exkurse@budvar.cz, na telefonu 387 705 347 a také na webových stránkách pivovaru. Cena vstupenky je 200,- Kč.

Pokud vám po prohlídce vyhládne, můžete přímo v areálu navštívit „Original Pivnici Budvarka“, kde na váš čekají speciality tradiční české kuchyně. 

Foto Budějovický Budvar

Štítky pivovar, Budvar, České Budějovice, prohlídky, Budějovický Budvar, Antonín Holeček

Do Budvaru se vrací „divadelní“ prohlídky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.