Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Miss Czech Republic 2019 se stala Denisa Spergerová z Budějovic

Korunku pro Miss Czech Republic 2019 ve čtvrtek v Brně získala osmnáctiletá Denisa Spergerová z Českých Budějovic. Zvítězila mezi deseti finalistkami. První vicemiss se stala Maria Boichenko z Prahy, druhou vicemiss Andrea Prchalová z Havlíčkova Brodu. Za třetí vicemiss porota vybrala Miroslavu Pikolovou z Prahy, která nejvíce zaujala diváky na sociálních sítích.

Vítězky pojedou letos reprezentovat Českou republiku na světové soutěže krásy, jako jsou Miss World, Miss Grand International, Miss International nebo Miss Intercontinental, uvedla ředitelka soutěže Taťána Makarenko.

Vítězka desátého ročníku soutěže získala roční bezplatné užívání bytu v Praze, roční bezplatné užívání automobilu a další ceny.

Diváci v sále brněnského Bobycentra i u televizních obrazovek měli možnost vidět úvodní taneční vystoupení všech finalistek. Potom následovalo krátké představování a po ní přehlídka kolekce večerních rób od návrhářky Natali Ruden. Nechyběla ani promenáda v plavkách, po ní si každá z deseti finalistek vylosovala otázku a musela na ni odpovědět. Závěr obstarala opět prohlídka v róbách návrhářky Ruden.

Akce měla i charitativní rozměr. Výtěžek z finále a veřejná sbírka připadne České neonatologické společnosti, která se stará o novorozence. "Stejně jako každý rok vybíráme peníze pro předčasně narozené děti. Je důležité pomáhat. Tyto děti si nemůžou pomoct samy a je to start do jejich života, tak chceme, aby byl kvalitní," uvedla Makarenko.

Autoři | Foto Miss Czech Republic

Štítky Miss Czech Republic, Denisa Spergerová, České Budějovice, Česko, Praha, Andrea Prchalová, Maria Boichenko, Miroslava Pikolová, Taťána Makarenko, Brno, Havlíčkův Brod, Miss Grand International, Miss Intercontinental

Miss Czech Republic 2019 se stala Denisa Spergerová z Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.