Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Placení parkování na záchytném parkovišti čeká na několik dní změna

O třetím únorovém víkendu musí řidiči, kteří budou parkovat na záchytném parkovišti v Jírovcově ulici, počítat se změnou. Systém placení parkování se na několik dny změní. Ceny parkování a provozní placená doba ale zůstávají stejné.

„Od pátku 15. února do pondělí 18. února dojde ke změně způsobu úhrady parkovného. V pátek večer po skončení doby placeného stání dojde ke spuštění vjezdové závory a v pondělí ráno ke spuštění výjezdové závory. V pátek večer dojde také k ukončení provozu stávajícího parkovacího automatu,“ vysvětlil Petr Mika z kanceláře primátora.

V daném termínu si řidiči budou muset parkovací lístek vyzvednout při vjezdu na parkoviště a před jeho opuštěním parkovné zaplatit v jedné ze tří pokladen, které jsou umístěny na ploše parkoviště, u nástupní zastávky MHD linky č. 23 a u vstupu z ulice Jírovcova. Pokud ale používáte aplikaci Sejf nebo Virtuální parkovací hodiny, platba zůstává stejná. 

„Odbavovací systém je stejný, jako na parkovišti Mariánské náměstí,“ přirovnává Mika.

Foto Jana Kroneislová

Štítky parkování, placení, Jírovcova, záchytné parkoviště, Petr Míka, Mariánské náměstí (Brno)

Placení parkování na záchytném parkovišti čeká na několik dní změna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.