Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Joe, Bohuška a Jessie hledají nový domov

Joe, Bohuška a Jessie. Tito tři chlupáči stále čekají v budějckém útulku Animal Rescue na nové páníčky. Všichni jsou to mazlíci a novým majitelům budou dělat jen radost. Zaujme vás některý z nich?

Joe

Joe je v přístupu k neznámým lidem opatrný, ale po seznámení je to mazlík. Výchova se ho pravděpodobně moc nedotkla, teprve v poslední době zaznamenáváme z jeho strany zájem o spolupráci. Při troše trpělivosti a důslednosti ze strany páníčka vše jistě dožene.

Bohuška

Bohuška je milá, nenáročná dáma neurčitého věku. Je jistě celoročně zvyklá venku a nijak ji to neobtěžuje - naopak v bytě je jí teplo. S jinými psy vychází naprosto bez obtíží. Naopak trochu obtíže má Bohuška se sluchem, takže venčení venku je nutné na vodítku, na zahrádce si oběhne své kolečko a přijde si sama pro pomazlení.

Jessie

Šestiletá pitbulteriérka Jessie stále čeká na vhodného páníčka. Ve vztahu k jiným zvířatům se (až na výjimky) výrazně zlepšila. Venku si už téměř nikoho nevšímá, ale svůj kotec si stále hlídá. Je vhodná k aktivním a důsledným majitelům, kteří ji budou umět zaměstnat. Je to temperamentní holka, která se ráda proběhne, aportuje, nebo se přetahuje. 

Foto Animal Rescue | Zdroj Animal Rescue

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Tábor, domov

HLEDÁME PÁNÍČKA: Joe, Bohuška a Jessie hledají nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.