Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nechte své zamilované vzkazy jezdit v MHD

PR článek

Oslavy dne svatého Valentýna doplní Dopravní podnik města České Budějovice, a.s. jako již tradičně populární akcí. Všichni zájemci si mohou nechat zveřejnit ve vozech MHD své „Valentýnky“, které budou od pondělí 11. února do soboty 16. února 2018 umístěny v reklamních rámečcích.

Své vzkazy stačí zaslat na e-mailovou adresu info@dpmcb.cz nebo přes facebook DPMČB, v předmětu uvést heslo „Valentýn“, a pracovníci dopravního podniku se už postarají o jejich vytištění a umístění do vybraných autobusů a trolejbusů. Kdo chce napsat vzkaz ručně, může jej předat v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí OC Mercury. Všechny sdělení je potřeba doručit osobně či elektronicky nejpozději do 6. února 2019.

„Těm, kteří slaví svátek zamilovaných, nabízíme originální způsob vyznání lásky a věříme, že potěšeni budou jak autoři vzkazů, tak i ostatní cestující,“ vysvětluje cíl projektu ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš.

Následně budou všechny „Valentýnky“ umístěny na facebook dopravního podniku. Autoři romantických vyznání, která obdrží nejvíce „lajků“, se mohou těšit na romantické ceny.

Vítězové získají např. romantickou masáž pro dva od společnosti Thajské masáže Ban Thai nebo nevšední zážitek návštěvy Adrenalin parku v Hluboké nad Vltavou.

Tato valentýnská služba je pro všechny zájemce zdarma.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Valentýn, MHD, České Budějovice, dopravní společnost, Den svatého Valentýna, Facebook, městská hromadná doprava

Nechte své zamilované vzkazy jezdit v MHD  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.