Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hejtmanka Ivana Stráská udělí cenu za společenskou odpovědnost

Neziskové organizace, firmy, ale i obce. Ti všichni mohou soutěžit o Cenu hejtmanky Jihočeského kraje za společenskou odpovědnost, jejíž první ročník vyhlásila Ivana Stráská tento týden. Cena bude udělena těm, kteří v minulém roce realizovali dobrovolné aktivity s pozitivním dopadem na společnost.

„Udělením ocenění bych za Jihočeský kraj ráda poděkovala firmám a institucím, které se snaží zajistit lepší pracovní podmínky pro své zaměstnance a chránit naše životní prostředí,“ uvedla hejtmanka Jihočeského kraje Ivana Stráská, podle níž by toto ocenění mohlo ke společensky odpovědnému jednání motivovat i další firmy v kraji.

Přihlášení je velice jednoduché. Na webových stránkách jsou umístěny přihlášky včetně sebehodnotícího dotazníku. Vyplněním obou dokumentů a jejich zasláním na e-mail budu zájemci přihlášeni.

Dokumenty jsou rozděleny do dvou kategorií -  Podnikatelské subjekty a Organizace veřejného sektoru, které se dále člení dle velikosti. Do kategorie Organizace veřejného sektoru spadají také obce. Přihlášky lze zasílat až do 12. dubna. Poté budou vyhodnoceny a 28. května budou výherci slavnostně ocenění v sále zastupitelstva Jihočeského kraje v Českých Budějovicích.

A co si pod pojmem společenská odpovědnost představit? „Jako společenskou odpovědnost můžeme chápat stanovení základních hodnot v organizaci, jejich dodržování a šíření; snahu vyjít vstříc zaměstnancům při hledání rovnováhy mezi pracovním a osobním životem; podporu místní komunity, ochranu přírodních zdrojů či životního prostředí,“ uvedla Michaela Novotná, ředitelka JAIP.

Foto kraj-jihocesky.cz

Štítky Ivana Stráská, hejtmanka, Jihočeský kraj, cena, odpovědnost, ocenění, České Budějovice

Hejtmanka Ivana Stráská udělí cenu za společenskou odpovědnost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.