Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dodávka za necelou tisícovku na den? Půjčovna dodávek-CB je jenom jedna!

PR článek

Potřebujete dodávku ať už na stěhování nebo na dovolenou s partou či rodinou? V Půjčovně dodávek–CB, můžete mít dodávku už za 990 korun na den.

A jak si dodávku zarezervovat? Stačí, když zavoláte na telefonní číslo 606 079 079, +420 725 802 364, nebo vyplníte online rezervační formulář. Aby vaše stěhování bylo ještě pohodlnější, můžete si nově k dodávkám zdarma půjčit i kurtny, rudlíky nebo popruhy.

Kromě dodávek, nabízí Půjčovna dodávek–CB, také široký výběr osobních vozů. Společníka na cestách vám budou dělat nejnovější modely: Škody CityGo, Rapidy, Octavie a Superby a to už od 490 korun na den. 

Jak s dodávkami, tak i s osobními auty se můžete klidně vydat i za hranice jihočeského kraje. Všechna vozidla mají roční dálniční známky a pojištěny jsou na celou Evropu. Vybírat můžete z více než 60 aut.

Kanceláře společnosti najdete u hlavního vjezdu v areálu českobudějovické Výstaviště. Otevřeno je 7 dní v týdnu od 8:00 do 18:00, včetně svátků.

Celou nabídku, ceník a obchodní podmínky si můžete prohlédnou na webových stránkách www.pujcovnadodavek-cb.cz  nebo na www.autopujcovna-cb.cz
 

Foto pujcovnadodavek-cb.cz

Štítky dodávky, českobudějovicko, půjčovna dodávek, Evropa, Škoda Octavia, Škoda Superb, Jihočeský kraj

Dodávka za necelou tisícovku na den?  Půjčovna dodávek-CB je jenom jedna!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.