Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Za jak dlouho obkrouží Milan Džuba stadion v Budvar aréně? Tipujte a vyhrajte All inclusive zápas Motoru

Velké tajemství vyšlo po mnoha letech ven! Dlouholetý moderátor hokejových zápasů domácího prvoligového klubu HC Motor České Budějovice, a také ranní moderátor Hitrádia Faktor, Milan Džuba se přiznal, že neumí bruslit. Naštěstí má kolem sebe lidi, na které se může spolehnout, a proto mu jeho domovská rádiová stanice společně s klubem umožní se tohoto traumatu navždy zbavit. Díky tomu může navíc někdo z vás vyhrát skvělou cenu.

Milan dostal k dispozici trenéra Jendu, s nímž absolvoval první trénink na českobudějovickém náměstí, a i když spíš ležel na ledě než stál na bruslích, jeho kouč nad ním hokejovou hůl rozhodně nezlomil: „Já to z něj vytluču,“ stručně procedil mezi zuby a svého svěřence k lavičce odvezl na šorně.


Milanova první lekce bruslení. 

Milan pod jeho vedením nakonec udělal velký pokrok, a tak se přestěhoval do Budvar arény, kde mu kolega Matyáš Palkovič domluvil profesionálního trenéra přímo z Motoru.

Na Facebooku Hitrádia Faktor už teď najdete další video o tom, jak vypadal Milanův trénink s hokejisty na profesionálním ledě HC Motor České Budějovice. Samozřejmě tam najdete i spoustu dalších materiálů, které vám mohou dopomoci k výhře v soutěži. 

A o co, že se soutěží? Jedná se opravdu o exkluzivní a nezapomenutelný zážitek v podobě zápasu HC Motor All Inclusive: Auto vás přiveze až před Budvar arénu, kde se s hlavním aktérem podíváte do šaten hráčů, do režie, komentátorského stanoviště, celý zápas pak budete sledovat z VIP sektoru a jako bonus dostanete na památku podepsaný dres od hokejistů HC Motor i moderátorů Hitrádia Faktor.

Do soutěže se můžete zapojit jednoduše. Na Facebooku Hitrádia Faktor je od dnešního dne zveřejněna fotka, pod kterou můžete až do pondělí 21. ledna do 12 hodin tipovat, za kolik vteřin Milan obkrouží celý stadion v Budvar aréně. Čas je nutné uvést v sekundách.

V rámci večerního utkání Motoru s Litoměřicemi pak bude uskutečněna měřená jízda. Výhercem All Inclusive zápasu se stane ten, kdo bude se svým tipem nejblíž. Vyhlášení soutěže proběhne v pondělí 28. ledna během ranního vysílání Hitrádia Faktor.

Tak to zkuste, a hlavně Milana sledujte. Je to obyčejný kluk z Borovan a vaše podpora mu dodává sílu k tomu, aby si konečně splnil svůj dětský sen a prohnal se stadionem jako profesionální hokejista!

Tisková zpráva

Štítky Milan Džuba, bruslení, Budvar aréna, Motor, Hitradio Faktor, Madeta Motor České Budějovice, Džuba, all inclusive, soutěž, hokejista, Facebook, HC Stadion Litoměřice

Za jak dlouho obkrouží Milan Džuba stadion v Budvar aréně? Tipujte a vyhrajte All inclusive zápas Motoru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.