Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fešák Tony je připraven do nové rodiny

Tony je sedmiletý jack russel teriér. Má toho za sebou už hodně, i přesto je to něžný, mazlivý pejsek, který je občas jen trochu nejistý. Bez problémů zvládá venčení, chůzi na vodítku a má základy povelů a reaguje hezky na zavolání. Tony čeká v táborském útulku.

Toníček je někdy zmatený pejsek, který se bojí manipulace od cizích lidí. Jindy má zase dobrý den a skoro byste na mě nepoznali, že zažil něco ošklivého v životě. V základě nemá s lidmi problém, nechat se podrbat, ale nějaké zvedání, stříhání, česání, to není nic pro něj.

Tonyho je odčervený, naočkovaný, ošetřený a má ostříhané drápky. Nic z toho mu ale není příjemné, je velmi bojácný. Je možné, že bude mít problémy s imunitním systémem. Nový majitel by tak musel počítat s několika návštěvami lékaře. Tony potřebuje určitě teplo domova, tedy byt nebo bydlet v domečku. Hodí se do rodiny, kde není moc chaos, lidí a určitě bez dětí. Ideálně k člověku, který má zkušenost s pejsky a zvládne s Tonym pracovat pomalu, opatrně a čistě pozitivně. Vypadá to, že s jinými pejsky bude vycházet dobře, mohl by tak i ke klidné a hodné fence.

Tonyho dlouho jeho původní majitel zanedbával a do útulku přišel nemocný. Byl velice hladový, měl přerostlé drápky a stará zranění na oušku. Je to ale moc hodný pejsek. S trochou péče a lásky jistě nezanevře na lidský druh a bude skvělým parťákem.

Foto Simona Vechetová

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Tábor

HLEDÁME PÁNÍČKA: Fešák Tony je připraven do nové rodiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.