Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hypermarket Globus v Českých Budějovicích mění svou tvář

PR článek

Českobudějovický hypermarket Globus čeká hned na začátku nového roku přestavba. Zákazníci se můžou těšit nejen na stávající oddělení v novém kabátě, ale také na nová oddělení a pohodlnější nakupování v příjemném prostředí. Nakupování v oblíbeném hypermarketu rekonstrukce neomezí, otevírací doba se nemění.

V dubnu 2019 oslaví hypermarket Globus v Českých Budějovicích již 16 let. S tím souvisí v dnešní rychlé době nejen zastarání designu, ale i technologické stáří prodejny, která je zákazníkům k dispozici. Proto projde prodejna v příštích několika měsících modernizací. Některé změny už mohl pozorný zákazník sledovat koncem minulého roku – modernizovaná byla pokladní zóna výměnou pokladních boxů, rozšířením dvou způsobů samoobslužného odbavení zákazníka, o které je stále větší zájem, byl přestavěn obchod se šperky a hodinkami a stejně tak informační centrum pro zákazníky.

Na co vše se můžou zákazníci těšit, a jaké novinky si Globus přichystal? Rozsáhlou rekonstrukcí, která naplno začala už 2. ledna., projde také oddělení čerstvých potravin. Zákazníci se mohou těšit na nové prodejní pulty sýrů, pomazánek, ale také ryb, jejichž nabídka bude značně rozšířená.

Přestavbou projde i pekařství a řeznictví, kde denně připravují pekaři čerstvé pečivo z poctivého kvásku a šikovní řezníci bourají maso od předních českých dodavatelů. Díky tomu mají zákazníci jistotu, že pod značkou Poctivá výroba Globus nakupují čerstvé výrobky z kvalitních surovin vyrobené přímo v Globusu.

Baví vás pestrá zahraniční kuchyně a rádi zkoušíte nové věci? Pak se právě vám bude líbit nové oddělení mezinárodní kuchyně. Koncem přestavby si přijdou na své i senioři, ale to už bychom příliš předbíhali.

Během přestavby budou pro zákazníky připraveny tématické soutěže, proto sledujte www.globus.cz, ať vám žádná soutěž neunikne.

Štítky Globus, rekonstrukce, modernizace, České Budějovice

Hypermarket Globus v Českých Budějovicích mění svou tvář  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.