Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam bezpečně uložit nábytek, nářadí, karavan nebo jachtu? V Budějovicích vznikají samoobslužné sklady

PR článek

Doma vám překážejí, do sklepa se už nevejdou, na zahradě na ně prší a v autě na parkovišti je radši nechávat nechcete. Také přemýšlíte, kam uložit vybavení a nástroje tak, aby byly v bezpečí a zároveň kdykoliv po ruce? Řešením jsou samoobslužné skladovací prostory, umístěné v uzavřeném areálu a přístupné nonstop, které budou v Budějovicích k dispozici od února 2019.

Nedostatek úložného místa řeší domácnosti, živnostníci i firmy

S nedostatkem úložného prostoru se potýká celá řada lidí. Výjimkou nejsou ani Jihočeši. Ke skladování nejčastěji slouží sklepní kóje nebo garáže. Ne každý je má ale k dispozici, navíc nejsou zrovna bezpečné a ne vždy a všechno se do nich vejde.

Firmy a živnostníci zase řeší, kam uložit zboží nebo nástroje a vybavení, které potřebují k práci. Pokud nemají vlastní prostory, obracejí se na externí sklady. Ty se však obvykle pronajímají pouze dlouhodobě, ve velkých rozlohách, které firmy zdaleka nevyužijí, a nebývají tak cenově výhodné.

Self storage jsou trendem poslední doby

Optimální variantou a trendem posledních let jsou proto takzvané self storage neboli samoobslužné sklady. Ty jsou už dlouhou dobu poptávané v zahraničí a jejich kouzlo začínají objevovat i Češi. A nyní budou k dispozici přímo v Českých Budějovicích v ulici u Sirkárny (naproti Agrozetu).

„Naše skladovací venkovní kontejnery se nacházejí v uzavřeném areálu, garantujeme proto maximální bezpečnost. Lidé i firmy si je mohou pronajmout na libovolně dlouhou dobu, a to už od jednoho měsíce. Vybrat si můžete z různých velikostí prostor podle svých potřeb - od nejmenších na uskladnění nářadí, kol, lyží či vybavení domácnosti až po rozlehlé prostory pro uskladnění motorek či menších automobilů. Sklady budou dostupné 24 hodin 7 dní v týdnu a pohodlně se sem dostanete autem i MHD, vysvětluje majitel a provozovatel budějovických samoobslužných skladů Daniel-Andreas Kremzow.

Areál o rozloze 3 200 m2 nabídne také zabezpečený prostor pro uskladnění obytných automobilů nebo lodí a jachet. „Narozdíl od zimního uskladnění v Chorvatsku, kde mimo sezónu kotví mnoho českých plachetnic a motorových člunů, budou mít naši klienti svou loď přístupnou nonstop a stále pod dohledem. Díky tomu s ní mohou kdykoliv a jakkoliv manipulovat, provádět na ní opravy a připravovat ji na další plavební sezónu. Navíc za přijatelnější cenu, než nabízí chorvatské mariny,přibližuje Kremzow.

Samoobslužné sklady v Českých Budějovicích otevřou své dveře už 1. února 2019. Nyní probíhají předrezervace prostor. Zamluvte si skladový kontejner už dneska na webu.

Štítky samoobslužné sklady, České Budějovice, Chorvatsko

Kam bezpečně uložit nábytek, nářadí, karavan nebo jachtu? V Budějovicích vznikají samoobslužné sklady  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.