Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nové pohádky navodí vánoční atmosféru

Kouzelné Vánoce přičaruje Mary Poppins a v uvolněném duchu Vánoc se ponese i Asterix a Obelix. Kromě pohádek se ale můžeme těšit i na dobře známého transformera Bubmlebee.

Bumblebee

Oblíbení transformeři se vracejí, tentokrát v osekané verzi, kde figuruje oblíbený Bumblebee.

Mary Poppins se vrací

Film se odehrává kolem roku 1930, v období ekonomické krize v Londýně a předlohou mu bylo dalších sedm knih od P. L. Traversové. Ve filmu jsou děti známé z původního filmu, Michal a Jana, už dospělé. V Třešňové ulici žije Michal se svými třemi dětmi a vychovatelkou Ellen. Poté, co Michal prodělá osobní ztrátu, objeví se v rodině Banksových opět tajemná chůva Mary Poppins.

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru

Tajemství síly obyvatel malé galské vesničky se ukrývá v kouzelném lektvaru. Recept na jeho výrobu pečlivě střeží druid Panoramix. Vždy býval expertem na sběr jmelí v korunách stromů. Když ale jednoho dne utrpí ošklivý pád, musí si připustit, že už není nejmladší. Uvědomí si, jaká by byla katastrofa, kdyby návod na magickou směs zapomněl. S pomocí svých věrných přátel, Asterixe a Obelixe, se vydává hledat vhodného talentovaného následovníka, kterému by své řemeslo a tajemství lektvaru mohl předat. To ovšem vyvolá zájem těch nejmazanějších a nejhanebněji smýšlejících druidů.

Autoři | Foto Repro Youtube

Štítky film, kino, premiéra, novinka, Vánoce, Mary Poppins, Asterix a Obelix, pohádka, Pamela Lyndon Traversová, Londýn, Panoramix

FILMOVÉ PREMIÉRY: Nové pohádky navodí vánoční atmosféru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.