Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Největší ohňostroj bude znovu v Protivíně

Novoroční odpoledne si i letos můžete užít v jihočeském Protivíně. Kromě kulturního programu je samozřejmě připraven tradiční protivínský ohňostroj, který budou doprovázet písně z filmové série o Jamesi Bondovi. Cena světelné show letos přesáhla cenu 650 tisíc korun.

Protivín si i letos na Nový rok připravil pestrý program. Kromě hudebních vystoupení se mohou lidé těšit na novoroční projev starosty a na velkolebý ohňostroj. 

Akce začíná v pět hodin odpoledne vystoupením skupina Abba world revival a Žesťového tria Musica Pisecensis Písek. Poté bude následovat projev starosty a v šest hodin už se nebe nad Protivínem rozzáří všemi možnými barvami. „Náklady na ohňostroj letos převýšili 650 tisíc korun. Obrovské díky patří sponzorům, kteří veškeré výdaje hradili,“ vysvětluje starosta Protivína Jaromír Hlaváč.

Celou show budou doprovázet skladby ze série filmů James Bond. „Doufám, že ohňostroj bude pro všechny šťastným a radostným vykročením do nového roku,“ dodává.

Foto Luděk Jánoš

Štítky ohňostroj, Protivín, kultura, akce, Nový rok, James Bond, ABBA, Písek

Největší ohňostroj bude znovu v Protivíně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.