Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vánoční tip pro dospělé. Čím potěšit ženu?

PR článek

Vánoce jsou za dveřmi a vy pořád tápete, čím potěšit svou drahou polovičku? Máme pro vás tip na netradiční vánoční dárek, kterým potěšíte nejen ji, ale určitě i sebe.

Internetový obchod SexshopOnline.cz přináší svým zákazníkům široký sortiment erotického zboží a to už od roku 2008. Podle majitele obchodu Filipa Nováka už není téma sexu takovým společenským tabu, jako tomu bývalo v minulosti. „Hodně tomu asi pomohl film 50 odstínů šedi, ale určitě i obecně změna pohledu na sex. Lidé jsou více otevření, různé experimenty a pomůcky berou jako důležité zpestření partnerského vztahu,“ vysvětluje Novák.

Na e-shopu můžete pořídit nejrůznější pomůcky a hračky pro dospělé, od masážních hlavic, nejrůznějších pout, přes erotické prádlo až po intimní šperky. Každý pár si v obchodu vybere to pravé co se mu líbí. Hitem letošních Vánoc jsou například erotické pomůcky ovládané pomocí mobilní aplikace.

Skvělým příkladem je třeba Vibrační vajíčko Magic Motion Flamingo. Tato luxusní erotická hračka se vyznačuje důvtipným designem, který připomíná plameňáka a hlavně Flamingo bylo oceněno prestižní cenou Reddot Design Award. Cena je udělována těm nejzajímavějším designovým výrobkům z celého světa. Flamingo se ovládá jednoduše pomocí aplikace, vibrace lze nastavit pro ovládání hudbou, dotekem nebo hlasem. Přednastavených vibrací je sedm. Samotné vajíčko dokonce nabízí možnost vytvořit si vlastní vibrace a má i pohybový senzor, který vás rozdráždí k nepříčetnosti. 

Podobných erotických hraček najdete na e-shopu spoustu. Stačí si jen vybrat tu pravou pro vás. Objednané zboží si navíc můžete osobně vyzvednout v Českých Budějovicích na výdejním místě.

Soutěž o vibrační vajíčko a Mystery box v hodnotě 750 a 500 korun

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři získat ceny od internetového obchodu sexshopOnline.cz. První výhrou je vibrační vajíčko, druhou Mystery Box v hodnotě 750 korun a třetí cena Mystery Box v hodnotě 500 korun. Odpovídat můžete do neděle 16. února do 16 hodin. 

Soutěž skončila! Cenu vyhráli Kamila Schirmer, Tomáš Dvořák a Josef Zifferin. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Štítky sexshop, vibrační vajíčko, erotika, soutěž, Vánoce, internetový obchod, vejce, Filip Novák, Tomáš Dvořák

SOUTĚŽ: Vánoční tip pro dospělé. Čím potěšit ženu?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.