Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Prokůpek, Mařenka a Max hledají nový domov

V dnešním dílu Hledáme páníčka vám představíme dva kocourky a jednu krásnou kočičku, kteří hledají nový domov. Všichni už jsou to dospěláci a Vánoce by rádi trávili s novými pány.

Prokůpek

Prokůpek je rozpustilý rarášek kočenky Anežky. Je velmi chytrý, energický, hravý, zvědavý a velice mazlivý. Může bydlet jak v domku se zahradou (v bezpečné lokalitě), nebo v bytě (nic jiného nezná), podmínkou jsou v tom případě zasíťovaná okna, protože Prokůpek je velmi nenechavý a nejraději chytá mouchy na skle - byla by tedy otázka vteřiny, kdy by z nezabezpečeného okna vypadl. Sám by se velmi nudil, takže je vhodný buď k někomu, kdo je po většinu času doma, anebo k dalšímu kočičímu parťákovi, se kterým by si hrál. Potenciální zájemci se musí připravit na to, že je to správný kočičí puberťák, který se, mimojiné, rád ráchá v mističce s vodou a umí si klikou otvírat dveře. Podmínkou adpoce je kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Mařenka

Mařenka pořád marně čeká na svého zachránce, který by jí měl jako jedinou kočičku, a ona se tak mohla dostat z depozita, kde s tolika kočičkama není šťastná. Je to kočenka hodně upovídaná, nezbedná, je zvyklá u člověka pořád loudit nějaké dobroty a umí využít okamžiku, kdy si pro něco jdete do ledničky. Je velmi velmi mazlivá a přítulná! Nejraději se stulí člověku kolem krku, jako dítě. 
K malým dětem ale vhodná není, protože má ráda svůj klid. Je velmi čistotná a má ráda čistý záchůdek (takže doporučujeme rovnou dva), a pouze bentonitové stelivo. V jídle si nevybírá, je vhodná do bytu, případně domku se zahradou v klidné a bezpečné lokalitě.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532 (depozitum Č. Budějovice - Fr. Šrámka)


Max Biaggi

Maxík je velmi kontaktní a mazlivý kocourek. V lokalitě, kde žil, si nezažil určitě nic pěkného, bojí se například rýče nebo lopaty. U nás v depozitu je nyní doma v teple, má pořád plnou mističku a je opravdu moc spokojený. Baští granulky i konzervy a je od prvního okamžiku naprosto čistotný. Postupně si bude zvykat na přítomnost dalších koček a psů. Maxík je zvyklý na malé rozumné děti, které ví, jak se ke kočičkám správně chovat. Nový domov bude Max hledat v bytě, nebo v domečku s bezpečným přístupem ven.

Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Č. Budějovic)

Foto Kočky ČB | Zdroj Kočky České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov, Max Biaggi, Vánoce

HLEDÁME PÁNÍČKA: Prokůpek, Mařenka a Max hledají nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.