Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokejisté Black Dogs z VŠTE dvakrát za sebou prohráli, vstupné věnují nemocným dětem

Hokejový mančaft Vysoké školy technické a ekonomické (VŠTE) má za sebou první dva zápasy v Evropské hokejové lize. V obou soupeřil s českými týmy.

V prvním utkání podlehli Black Dogs mužstvu Engineers Prague těsně 3:4. Za zády pražského gólmana skončily střely z holí Bahuly, Jiřince a Radosty. Druhé utkání pro Budějčáky skončilo debaklem s nepříjemným skóre 0:5.

Oba dva zápasy se hrály ve stylu severoamerických Winter Classics, tedy pod širým nebem. „Počasí hokejistům nepřálo ani v jeden den. Možná, kdyby bylo lepší počasí, dorazilo by více lidi,“ přemítá jeden z organizátorů Jan Benda. Dodává, že první z mačů se hrál kvůli sněhu tři hodiny, během druhého pršelo.

Každé utkání zhlédlo kolem 120 diváků. Za lístky Black Dogs vybrali deset tisíc korun, které věnují na dětskou hemato-onkologii budějcké nemocnice.

Autoři | Foto Jan Benda

Štítky Budějce, VŠTE, Black Dogs, hokej, sport, charita, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Evropská hokejová liga, Engineers Prague, Jan Benda, hokejista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisté Black Dogs z VŠTE dvakrát za sebou prohráli, vstupné věnují nemocným dětem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.