Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dozorčí rada budějcké teplárny má nového předsedu. Je jím Roman Kubíček

Dozorčí rada budějcké teplárny má nového předsedu. Členové rady do svého čela zvolili dosavadního místopředsedu Romana Kubíčka.

„V dozorčí radě teplárny jsem pracoval v uplynulém období na pozici místopředsedy. V tomto obdobi byl pŕijat dlouhodobý strategický plán teplárny a byl naplňován program dlouhodobého udržitelného rozvoje teplárny s cílem poskytnutí stabilní, kvalitní, ekologické a cenově přijatelné dodávky tepla pro občany a firmy bydlící a sídlící na území Českých Budějovic. Ze své pozice předsedy dozorčí rady budu dbát na naplnění stanovených cílů a řešit problémy v zájmu občanů,“ slibuje Roman Kubíček.

ČTĚTE TAKÉ: Budějcká teplárna má obměněnou dozorčí radu 

Zároveň nastiňuje plány, které má teplárna do budoucna. „Teplárenství se v současnosti potýká s výrazným nárůstem cen emisních povolenek a naší snahou je zabránit skokovému zvýšení cen tepla. Nyni je také v jednání přivedení horkovodu z Temelína, modernizace jednoho z kotlů a mnoho dalších dílčích úkolů,“ říká Kubíček.

Roman Kubíček je i poslancem, který se zabývá problematikou teplárenství a energetiky v Hospodářském výboru Poslanecké sněmovny.

Štítky Budějce, teplárna, Roman Kubíček, dozorčí rada, předseda, České Budějovice, Poslanecká sněmovna ČR, Temelín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dozorčí rada budějcké teplárny má nového předsedu. Je jím Roman Kubíček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.