Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

I po pětadvaceti letech máme stejné priority - spokojeného zákazníka a osobní přístup, říká jednatel rodinného podniku

PR článek

Moderní autoservis, prodej referenčních, předváděcích a ojetých vozů všech značek, včetně nových off-roadů Toyota a jejich kompletních úprav. To vše najdete pod jednou střechou na Rudolfovské ulici v Českých Budějovicích, kde sídlí rodinné společnosti Hovorka Auto a Toyota Hovorka.

Právě v roce 2017 jsme se rozhodli upravit nabídku našich služeb. Nejenže nabízíme to, na co byli naši zákazníci zvyklí, tedy služby týkající se vozů Toyota, ale zaměřili jsme se také na referenční vozy a dovoz všech typů amerických vozidel,“ shrnul Marek Hovorka.

 Ten zároveň vzpomíná na začátky, kdy jeho otec založil rodinnou tradici a začal se věnovat vozům japonské automobilky. „Naše firma byla založena v roce 1994 v Českých Budějovicích, kdy zakladatel firmy Ladislav Hovorka vsadil kartu na japonskou značku Toyota z důvodu kvality a spolehlivosti těchto vozů. Téhož roku jsme získali titul Autorizovaný servis a prodej vozidel značky Toyota,“ dodal.

Od té doby se, ale nabídka služeb rozrostla také na další značky a služby. V Hovorka Auto nejsou doma jen majitelé terénních Toyot, ale všichni řidiči. „Náš moderní servis nabízí veškeré služby spojené s údržbou, opravami, pravidelnými záručními i pozáručními prohlídkami, řešením pojistných událostí a individuálních požadavků všech značek,“ doplnil Marek Hovorka mladší, který je už třetí generací v rodině Hovorků a má na starost prodej vozidel. Podle něho si v rodinném podniku zakládají na individuálním přístupu. „U nás neexistuje, aby automobil stál před servisem celý týden. Pokud se zákazník objedná, večer má většinou auto připravené a může opět odjíždět,“ vypíchl Hovorka mladší.

Kompletní nabídku najdou zákazníci přímo na webových stránkách. „Je ale naprosto běžné, že si zákazník vydefinuje, co by chtěl za vůz a v jaké výbavě, a my se mu ho pokusíme v co nejkratším termínu sehnat na trhu,“ popsal Hovorka.

Další informace o firmě najdete na facebookové stránce, Instagramu, nebo na webových stránkách www.hovorka-auto.cz a www.toyotacb.cz.
Hovorka Auto najdete na budějcké adrese Rudolfovská tř. 668.

Autoři | Foto Jana Kroneislová

Štítky České Budějovice, Hovorka Auto, Toyota, Marek Hovorka, Ladislav Hovorka, Instagram

I po pětadvaceti letech máme stejné priority - spokojeného zákazníka a osobní přístup, říká jednatel rodinného podniku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.