Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na VŠTE budou studenti prodávat punč, výtěžek věnují na dobré účely

Advent je kromě klidu a míru i obdobím punče. Toho jsou si vědomi studenti Vysoké školy technické a ekonomické v Budějcích, kde na Mikuláše budou prodávat punč pro dobré účely.

Prodej punče na VŠTE pořádá místní studentská unie teprve druhým rokem, ale chce z něj vytvořit tradici. Dobrovolníci z řad studentů školy spojí dohromady své síly a naplní várnice oblíbenou zimní tekutinou. Svým doprovodným programem tak doplňují populární adventní trhy na náměstí. I přestože se nejedná o akci natolik rozsáhlou, už si našla své příznivce.

„Většinou zatím chodí jen učitelé a studenti, ale byli bychom rádi, kdyby nás přišla podpořit i veřejnost," říká jedna ze členek studentské unie Denisa Plecitá. Peníze vybrané za tekuté cukroví si totiž studenti nenechávají pro sebe, následně míří na dobré účely. 

„Letos výtěžek půjde do psího útulku "Pes pro život". Bude zde i doprovodný program. Celé se to bude odehrávat 5. prosince v areálu VŠTE v budově C," upřesňuje informace o prodeji punče na VŠTE Denisa Plecitá. Tento rok si na své přijdou i řidiči, budou se moci ohřát i nealko punčem. Zájemci si navíc budou moci přikousnout i vánoční dobroty.

Vysoká škola technická a ekonomická sídlí na Okružní 10 v Budějcích. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Budějce, VŠTE, punč, advent, charita, studenti, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na VŠTE budou studenti prodávat punč, výtěžek věnují na dobré účely  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.