Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tony na svůj šťastný osud stále čeká

Něžný, mazlivý, ale velmi nejistý Tony toho má za sebou asi opravdu hodně a příliš pěkného ho v životě zatím nepotkalo. Je to hodný pejsek, ale má strach a je nejistý. Na nového pána čeká v táborském útulku.

Tony

Je to hodně zmatený pejsek, který se bojí manipulace od cizích lidí. V základě nemá s lidmi problém nechat se podrbat, ale nějaké zvedání, stříhání, česání, to není nic pro něj. Pejsek je odčervený, naočkovaný a má ostříhané drápky.

Stříhání bylo velmi náročné. Vzhledem k tomu, že ho Tony pravděpodobně nikdy nezačil, byl z celé situace ve stresu a vystrašení. Bohužel u toho i pokousal pana doktora. Stříhání bude ještě trénovat, ale je možné, že příště bude muset spinkat.

V současné době to vypadá, že bude mít Toník problém s imunitním systémem, ale budou třeba další vyšetření. Je možné ho adoptovat, ale nový majitel musí počítat s tím, že výsledkem může být léčba, proto bude nutné nějakou dobu navštvovat kliniku. Tony bez problémů zvládá venčení a chůzi na vodítku, má základy povelů a reaguje hezky na zavolání.

Ke komu se hodí?

Tony potřebuje určitě teplo domova, tedy byt anebo domeček. Hodí se do rodiny, kde není moc chaos, lidí a určitě bez dětí. Ideálně k člověku, který má zkušenost s pejsky a zvládne s Tonym pracovat pomalu, opatrně a čistě pozitivně. Vypadá to, že s jinými pejsky bude vycházet dobře, mohl by tedy i k hodné a klidné fenečce.

Více informací najdete na webových stránkách útulku.

Foto Útulek pro nalezené psy v Táboře | Zdroj Útulek pro nalezené psy v Táboře

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, Tábor

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tony na svůj šťastný osud stále čeká  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.