Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vysokoškolští hokejisté podpoří hemato-onkologické oddělení budějcké nemocnice

Movember Winter Classic Games. Tak se jmenuje sportovní klání univerzitních hokejových týmu, ve kterém se proti sobě utkají českobudějovičtí Black Dogs proti pražským Engineers Prague a Hokejovému týmu UK Praha. Výtěžek ze vstupného bude věnován na dětskou hemato-onkologii Nemocnice Česke Budějovice. 

V rámci pátého a šestého kola Evropské univerzitní hokejové ligy přijedou do Kuki Areny v Hluboké nad Vltavou pražské celky Engineers Prague & Hokejový tým UK Praha. Zápasy pod širým nebem se konají v pátek od 19:00 a v neděli od 17:00.

Páteční zápas odstartuje vedoucí lékař dětské hemato-onkologie Pavel Timr a sobotní čestné buly na začátku utkání se ujme současný trenér Motoru Václav Prospal.

Vstupné na zápasy bude padesát korun a veškerý výtěžek věnuje tým Black Dogs na dětskou hemato-onkologii Nemocnice České Budějovice.

Foto Jiří Bicek

Štítky Black Dogs, Movember Winter Classic Games, VŠTE, Nemocnice České Budějovice, hokej, Univerzita Karlova, Engineers Prague, nemocnice, Evropská univerzitní hokejová liga, Madeta Motor České Budějovice, Václav Prospal, Hluboká nad Vltavou

Vysokoškolští hokejisté podpoří hemato-onkologické oddělení budějcké nemocnice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.