Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Strakonická nemocnice je čtvrtou nejlepší v republice

Jihočeské nemocnice opět zaznamenaly úspěch v celorepublikovém prestižním projektu Nemocnice roku, který pořádá nezisková organizace HealthCare Institute. Nemocnice Strakonice je čtvrtou nejlepší nemocnicí v České republice, dále se umístila na 3. místě v hodnocení zaměstnanců. Nemocnice Jindřichův Hradec obsadila třetí příčku v hodnocení pacientů. Krajská Nemocnice České Budějovice se stala absolutním vítězem v hodnocení finanční kondice.

 „Jsem nesmírně hrdá na to, že se naše nemocnice stále drží v čele. Nejen v soutěžích, ale hlavně v reálném životě se tak ukazuje, že jihočeské zdravotnictví může být vzorem pro celou Českou republiku,“ uvedla hejtmanka Ivana Stráská s tím, že základní filozofií jihočeských nemocnic je stále zlepšovat péči o pacienty, mít spokojené zaměstnance, modernizovat vybavení a zisk investovat zpět do svého dalšího rozvoje.

„Neustále se snažíme zdokonalovat zdravotní péči, služby pro pacienty, vybavení či jednotlivá oddělení. Kontinuálně investujeme do rozvoje, díky čemuž bezesporu patříme k absolutní republikové špičce. Z úspěchu v projektu Nemocnice roku mám upřímnou radost,“ navazuje předsedkyně holdingu Jihočeské nemocnice Zuzana Roithová.

 V projektu se hodnotí finanční zdraví, spokojenost hospitalizovaných pacientů, spokojenost ambulantních pacientů a spokojenost zaměstnanců. Úspěch jihočeských nemocnic je pro nás cennou zpětnou vazbou a motivace pokračovat v úspěšné cestě dál,“ říká člen představenstva Jihočeských nemocnic Michal Čarvaš.

 

Tisková zpráva

Štítky nemocnice, Jihočeský kraj, Strakonice, České Budějovice, pacient, projekt, Česko, Nemocnice Jindřichův Hradec, Nemocnice Strakonice, a.s., Ivana Stráská, Zuzana Roithová, Jihočeské nemocnice, a.s.

Strakonická nemocnice je čtvrtou nejlepší v republice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.