Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Do budějckého Clarionu se vrací svatební veletrh Svatba 2018

PR článek

Jedinečná událost pro všechny snoubence se chystá na  25. listopad od 10:00 do 18:00 v Českých Budějovicích. V Clarion Congress Hotelu se po tříleté přestávce uskuteční třetí ročník veletrhu Svatba 2018.  Pořadatelem této noblesní akce je agentura Monika.

Agentura Monika má s pořádáním prestižních eventů bohaté zkušenosti, jelikož působí na trhu již 25 let. V exkluzivních hotelových prostorách se sejde více než 60 vystavovatelů z mnoha oborů. Můžete si vybrat svatební šaty, pánské obleky, prstýnky, dorty, dekorace, foto,  video, místo a mnoho dalšího.

Připraven je celodenní doprovodný program. Největším lákadlem budou módní přehlídky. Svatební salony představí v premiéře nejnovější kolekce exkluzivních modelů pro rok 2019. K  vidění bude i oblečení pro svatebčany a originální autorské modely společenských šatů.  Zkušení odborníci vám poradí, jaké víno a dort si vybrat na svatební hostinu, jaké jsou trendy v líčení a svatebních účesech, a jak vůbec celou svatbu připravit, aby byly taková, jakou jste si ji představovali. Stylovou atmosféru pak doladí  hudební a taneční vystoupení.

Vstupenky v ceně 100 korun se budou prodávat na místě od 9:00  hodin. Jejich zakoupením získáte i možnost vyhrát některou z lákavých cen svatební tomboly. Těmi hlavními jsou hned dvoje svatební šaty a originální svatební dort . Dále obdržíte speciální výstavní slevy a přehledný katalog vystavovatelů.

Přijďte se inspirovat na tuto  skvělou akci a zařiďte si vaši vysněnou svatbu na jednom místě. Další potřebné informace naleznete na stránkách veletrhu nebo na facebooku.

Soutěž o deset vstupenek na Svatební veletrh (25. listopadu, Clarion Congress hotel)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů vyhrát dvě vstupenky na Svatební veletrh v budějckém Clarion hotelu. Stačí jen do čtvrtka 22. listopadu do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Eliška Stráská, Radka Novotná, Veronika Mrázková, Petra Mojhová, Jakub Jan Cibulka. Gratulujeme! 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Kolikátý ročník svatebního veletrhu pod názvem Veletrh Svatba se letos koná?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Svatební veletrh, svatba, Agentura Monika, veletrh, soutěž, České Budějovice, vstupenka, Radka Kovaříková, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Do budějckého Clarionu se vrací svatební veletrh Svatba 2018  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.