Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Vašík, Lella nebo Sváťa? Který z nich najde nový domov?

V útulcích stále čeká spoustu nechtěných nebo zatoulaných kočiček a kocourů. Předvánoční čas je ideální šancí dát některému zvířátku nový domov. Vybrat můžete třeba v budějckém útulku Kočky České Budějovice.

Vašík

Vašík je starší kocourek, kterému by vyhovovalo strávit stáří v teple domova, přístup ven nepožaduje. Rád tráví čas spánkem na balkóně, pokud by tedy v novém domově měl tuto možnost, určitě by měl velkou radost. Je nenáročný, hodně času prospí, ale moc rád se nechá mazlit a česat. Hledá domov v klidné domácnosti. V jídle dává přednost konzervám, ale občas se nechá nalákat i na granulky. Je čistotný a kastrovaný

Kontakt pro zájemce - 778 402 011 (depozitum Č. Budějovice - M. Horákové)


Lella

Lellinka je velmi hodná a čistotná kočička. Za těch pár měsíců, co je v depozitu, se z ní stalo neuvěřitelně vděčné mazlidlo, které si o pohlazení umí říct důrazným mňouknutím. Bude spokojená jak v bytě, tak v domku s bezpečným přístupem ven. Lella je zvyklá na malé děti, velké psy a přítomnost dalších koček. Je očkovaná a podmínkou adopce je kastrace v budoucnu. Narodila se letos v květnu.

Kontakt pro zájemce - 603 758 565 (depozitum Srubec u Českých Budějovic)


Sváťa

Sváťa je typické kotě. Vše ho zajímá, vše zkoumá, do všeho si musí kousnout a co jde, to prožene a uloví. Při přijetí do depozita vypadal jako nemocný, střapatý, neduživý kluk, ale veterinární péče, dobrá strava a pobyt v teple dělá divy a ze Sváti se vyloupnul krásný kocour s delší srstí. Je to milý a mazlivý kočičák do domácnosti k dalšímu mňoukajícímu rošťákovi. Narodil se letos v červenci a podmínkou adopce je kastrace v budoucnu.

Kontakt pro zájemce - 771 770 177 (depozitum Karlov u Bechyně)

Zdroj Kočky České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov

HLEDÁME PÁNÍČKA: Vašík, Lella nebo Sváťa? Který z nich najde nový domov?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.