Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Lidé se baví kauzou Babiš. Podle některých je to už přes čáru

Jak už to tak bývá, každá akce vyvolá reakci. Poslední hodiny tak společností hýbe odhalení serveru Seznam Zprávy, jehož reportéři vypátrali syna českého premiéra Andreje Babiše. Lidská tvořivost na sebe nenechala dlouho čekat, a po internetu začaly kolovat koláže, komentující celou situaci kolem nalezeného Babiše juniora a Čapího hnízda.

Samotný premiér se přitom k celé situaci vyjádřil jen na tiskovém briefingu. „Netušil jsem, že jednou budu komentovat, zdraví mých dětí v takovéto situaci. Myslím, že všichni rodiče, kteří mají takové trápení s dětmi, tak to pochopí. Každý rodič udělá všechno, pro své děti. Jsem ochoten za zdraví svých dětí položit i svůj život. Je mi velice nepříjemné komentovat zdraví mých dětí takto veřejně, ale musím to udělat,“ řekl. Babišova dcera Adriana má podle premiéra dvacet let bipolární poruchu. Práci novinářů Slonkové a Kubíka nazval hyenismem.

Stejně jasný, i když opačný, postoj mají ke kauze autoři koláží, které bezprostředně po vypuštění reportáže serveru Seznam Zprávy zaplavily internet. „Krym nebo krim, ta naše krásná čeština,“ bavil se na Facebooku Roman. 

Ne všichni s vtipy ale souhlasí. „Jako ukázka českého humoru vtipný, oceňuji. A Babiš st. jako veřejná osoba to musí nějak unést. Pokud si to ale prohlédne jeho zřejmě psychicky nemocný, vystrašený a labilní syn, může to jeho stav zhoršit, případně přispět i k tragickým následkům. Jsou si toho ty spravedlivě povykující davy vědomy?“ komentoval Zdeněk Dub

Názor, na vlnu vtipků, která kromě premiéra Babiše, zesměšňuje i jeho nemocného syna, si tak musí každý udělat sám.

Koláže vtipkující na téma Andrej Babiš

Úterý, 13. listopadu 2018, 22:57

Koláže vtipkující na téma Andrej Babiš
Koláže vtipkující na téma Andrej Babiš

Foto Reflex, TMBK

Štítky Andrej Babiš, Krym, ANO, Čapí hnízdo, Seznam Zprávy, Protopopov, Andrej Babiš ml., zdraví, Facebook

Lidé se baví kauzou Babiš. Podle některých je to už přes čáru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.