Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Max, Oskar a Ifík čekají v budějckém útulku na nový domov

V budějckém útulku čeka hned několik pejsků na nový domov. V dnešním dílu Hledáme páníčka vám představíme Maxe, Oskara a Ifíka. Najdou nové páníčky?

Max

Maxík je tříletý kříženec amerického pitbulteriéra. Je to velmi přátelský pes, který byl zvyklí na lidskou smečku a celý den trávil s páníčkem. Není vhodný k jiným pejskům.

Oskar

Oskar je tříletý kříženec, kterého našla minulý rok v srpnu městská policie v Dobrovodské ulici v Budějcích. Je zpočátku bázlivý, vyžaduje citlivou ruku. Pokud zůstane sám na zahradě mohl bych se podhrabat a samotný v bytě by mohl ničit věci. Ideální by pro něj byla voliéra s pevnou podlahou.

Ifík

Je roční pejsek, který je ideální pro aktivní a sportovně založené lidi. je pro něj důležitý dostatek pohybu, jinak by mohl utíkat nebo ničit věci. Zkrátka potřebuje přebytečnou energii někde vybít. Hledá zodpovědné páníčky, kteří ho nezklamou.

Foto Útulek pro psy České Budějovice | Zdroj Útulek pro psy České Budějovice

Štítky hledáme páníčka, psí okénko, České Budějovice, útulek, adopce, domov

HLEDÁME PÁNÍČKA: Max, Oskar a Ifík čekají v budějckém útulku na nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.